søndag den 15. december 2013

Et år ældre - en dag med lækkerier

Jeg har netop haft fødselsdag, og i den anledning var det meget kærkomment, at modtage lækkerier fra Løgismose, som forhandles i Netto.

Netto og Løgismose  har et unikt samarbejde, der går ud på at kombinere gourmet og discount. De kalder det "gourmet i hverdagen" og har fokus på den gode smag og kvalitet.
For at gøre julen mere lækker, men bestemt ikke dyrere og ej heller fyldt med stress, har Netto og Løgismose udarbejdet opskrifter og 10 små film med tips og tricks til den bedste jul både før, under og efter. Se opskrifterne lige HER og HER finder du de 10 film.

 
Da min fødselsdag falder 12. december, er det altid forskelligt hvordan vi holder den. Sidste år var vi på togtur men i år gik vi all in på Julefrokostfødselsdag. Det var en alletiders dag, hvor der var dækket et fint bord (det kan I se senere på bloggen), der var masser af dejlige gæster, bl.a. kom min bror og svigerinde uanmeldt, efter at have været i New Zealand i hhv. 1 og 6 måneder - så det var en dejlig overraskelse! og så var der lækkert mad, hvorfra vi brugte rigtig meget fra den lækre kurv fra Netto. Endelig fik jeg et hav af lækre gaver.Skøn fødselsdag, og nu er jeg klar til at give den max gas så julen også bliver klar i år!

Kig forbi i morgen, hvor du kan vinde et gavekort til Netto her på bloggen!

Smil fra Mia


3 kommentarer:

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...