onsdag den 14. maj 2014

Tillykke til... BLOGGEN!

Tænk engang... i dag er det hele 4 år siden, jeg begyndte at blogge! Fire år er faktisk længe synes jeg, og jeg er stadig glad for det. Nuvel, der er tidspunkter hvor jeg blogger meget, og tidspunkter hvor det ikke bliver til det helt store. Men bloggen er, som den har været fra starten af, mit fristed til at komme af med alt det, der er i mit hjerte. Nogle gange er det ren terapi for mig, og andre gange er det mere hygge. Uanset hvad, så er jeg glad for at der stadig er mange der følger med.

 

Året der gik på bloggen:
 • Maj 2013 – Haven var i fuldt flor, og vi nød den i fulde drag.
 • Juni 2013 – Vi var på en fuldstændig fantastisk ferie på Mallorca. To dage efter vi kom hjem fik jeg endelig job som lærer - en fastansættelse. Jeg var jublende glad, og sluttede et indlæg af med dette: FERIE, FASTANSÆTTELSE, FRIHED!
 • Juli 2013 – Vi begyndte at bygge til derhjemme - hele 60 m2. Derudover havde vi dejlige venner til hygge - og August og jeg dækkede et fint sommerbord.
 • August 2013 – Vi havde haft den mest vidunderlige sommerferie sammen. Vi havde lavet en sommerferiekalender, som var et kæmpe hit! Derudover startede jeg på mit nye job, og nå ja, så havde vi fundet ud af, at jeg endelig var gravid! Så det var en dejlig måned fyldt med træthed ;)
 • September 2013 – August fyldte 5 år – temaet var ”Lego Ninjago”. August og jeg samlede også ind til Red Barnet i denne måned, for andet år i træt. Super meningsfyldt og en god tradition at have sammen.
 • Oktober 2013 – I oktober stod den i "hospitalsklovnene"s tegn på bloggen. Jeg fik æren at nominere dem til CBBs talegaven. Vi U-hyggede også med Halloween herhjemme.
 • November 2013 – I denne måned fandt vi ud af, at vi ventede en lillebror. Det var også i denne måned at jeg og Hospitalsklovnene vandt CBBs Talegaven og dermed fik klovnene hele 63750 kr.
 • December 2013 – Nisserne flyttede igen i år ind i Nissebo. Det var som altid super sjovt og hyggeligt. Jeg havde også en rigtig dejlig fødselsdag. Det var også måneden, hvor "Bord dæk dig" sluttede - var så dejligt et tema, jeg nød hele året. Vi havde en dejlig jul og et magisk nytår.
 • Januar 2014 – 1. januar skrev jeg et langt og personligt indlæg. (I dag gør det ondt at læse, men den gang var jeg så lykkelig!)
 • Februar 2014 - I denne måned viste jeg vores garderobe frem. Mine drenge tog på skiferie til Østrig uden højgravide mig! Jeg syede Ninjago-kostume/tilbehør, havde wellnessdag med veninderne og glædede mig til at graviditeten snart var slut.
 • Marts 2014 – I denne måned fødte jeg vores lille Villads. Men Villads kunne ikke leve ude i virkeligheden, og vores verden brast i grus. 21. marts vil for altid være en dag vi vil mindes og en dag vi aldrig vil glemme.
 • April 2014 – Jeg skrev nogle lange indlæg om vores store tab. Det er en hjælp for mig at skrive mig ud af det, men april måned gik med sorg og samtidig prøvede vi på at finde lykken.
 • Maj 2014 – pt ingen indlæg, men efter det her kommer der nogle stykker - vi har nemlig været på ferie!!

Ligesom de to forgangne år, så får I lige lidt fakta!

Fakta er, at der ikke via google reader er kommet flere læsere til, da det jo er stoppet. Så umiddelbart er det svært at holde styr på læserne, men der er heldigvis mange der kigger forbi dagligt - TAK FOR DET!! Også tak til jer, der kommenterer, det sætter jeg stor pris på, selvom jeg ikke altid er så god til at får svaret på dem!! Jeg er glad for, at I har lyst at følge med - håber også I vil skynde jer over på Bloglovin og følge mig der.
Der har været 121906 besøgende i løbet af det sidste år - det er faktisk ret godt, når man tænker på hvor meget Instagram har taget over!
Der har kun været 68 indlæg - tilgengæld 966 opslag på Instagram - så følg mig der!. Mit mest populære indlæg er i år ændret til "Bord dæk dig"indlægget, rigtig fedt, for det var virkelig noget jeg nød at lave. Læs HERJeg får stadig mest trafik fra følgende tre skønne bloggere, Barewunderbar, Krudtuglens mor og Lullaby og Lala.

TAK fordi I følger med - jeg håber I fortsat vi være med på sidelinien.
 
Smil fra Mia
 
 

9 kommentarer:

 1. Tillykke med de 4;-)
  Jeg er først startet med at følge dig i år. Og glæder mig til at se med fremover :-) Kh Jonna

  SvarSlet
 2. Kære Mia

  Også tak til dig. Jeg nyder at følge bloggen. Og tillykke med dagen:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Tillykke til dig og til bloggen :)

  SvarSlet
 4. Tillykke. Glæder mig til de næste mange indlæg.

  SvarSlet
 5. Godmorgen,

  stort tillykke med dine 4 år i blogland:-)
  Bliv du trygt ved, det er til inspiration for vi andre.

  Jeg hjælper en veninde med hendes blog og de ting der følger med, spændende.
  Så ved hvad du mener.

  Nyd dagen. Hilsner fra Mary-Liz

  SvarSlet
 6. Tillykke med de fire år!
  Her er stadig rart at kigge forbi. Og så var jeg jo så heldig at møde dig til blogtræf i Århus for nogle år siden:)
  Sender dig et stort knus,
  kh Siri

  SvarSlet
 7. Tillykke med bloggens fire år, Mia.
  Kram Louise

  SvarSlet
 8. Tillykke med bloggens fødselsdag. Keep going - jeg bliver i hvert fald ved med at følge bloggen. Dejligt at læse I har været på ferie. Uden tvivl tiltrængt med alt det i går i gennem.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...