lørdag den 4. februar 2012

Kan du gætte hvem jeg er?

I dag har vi haft fastelavnshygge herhjemme. Det var egentlig meningen, at det skulle være hos vores venner, men vores veninde blev desværre syg, så i sidste øjeblik blev det rykket hjem til os. Jeg fik i en fart pyntet og dekoreret, og jeg blev egentlig helt glad for resultatet.

Jeg pyntede op med gamle og nye fastelavnskostumer, min fortællehat- og kappe, min halloweenhat, masker, Lauras skønne fastelavnsboller som jeg fik sidste år, og naturligvis med en paptønde, som August og jeg pyntede og malede i sidste uge. De store fastelavnsboller kom vores venner med :)


Sådan så Familien ud herhjemme; August endte med at være Postmand Per, Manden en indianer og fruen her en klovn.


Jeg elsker spas, og går aldrig af vejen for at klæde mig ud. Jeg har været klædt ud til mange temaer i mit job, det forstærker indlæringen synes jeg. Men i dag, var det altså bare for spas ;-) En bomstærk Klovn.


Der blev slået katten af tønden - så sjovt !


Og så blev der spist og hygget. Imens mændende og de to store unger var ude og kælke bagte den mindste og jeg pizza, som vi så hyggede med bagefter. Derefter stod den på bad og hygge i sofaen, før kl. blev 18.30 og vore veje skiltes for i dag.


Det er 2. gang vi holder fastelavn sammen, desværre begge gange uden vores veninde, som er blevet syg begge gange. Æv ! Men vi krydser for, at hun er frisk næste år :) Det er en super hyggelig tradition.

Nu står den på forberedelse til næste skoleuge. Jeg mangler 2 ud af 4 skole-hjem-samtale-dage, de første to var i onsdags og torsdags. Det er altid hårdt når det står på, men samtidig også en god oplevelse, hvor jeg kan mærke, at jeg efterhånden har 5 lærer-år på bagen.

Kan I have en skøn aften.

8 kommentarer:

 1. Ih hvor ser det hyggeligt ud! Ville vildt gerne høre mere, om dine udklædninger, der fremmer læring... Det lyder altså spændende...

  SvarSlet
 2. Ej, hvor ser det festligt ud Mia:)

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud, hvor har du fået fat i postmand per kostumet ?

  SvarSlet
 4. Tak Lene - og tak for alle dine søde kommemtarer, de varmer alle sammen!

  Danagonia - det vil jeg med glæde fortælle. Jeg tager det op på bloggen en af dagene. Er du lærer?

  Tak Mette :)

  Anonym - kostumet er købt brugt sidste år, tror det var på de gule sider. Det er en str. 120 og han bruger kun 104, men vi smøger det op, og så går det jo alligevel :) Han er i hvert fald vild med det, til min store overraskelse. Troede bestemt han ville være McQueen ;-)

  SvarSlet
 5. Det ser super hyggeligt ud søde...
  Kommer du iøvrigt til kreadag d 18/02 ? Har forresten sat din pose fra forrige kreaweekend bag døren i håndarbejde. Knus Gitte

  SvarSlet
 6. kunne du tænke dig at sælge postmand peer kostumet.- for kan virkelig ikke finde det nogen stedert

  SvarSlet
 7. Hej. Jeg vil høre om du stadig har Postmand Per kostumet. Og vil sælge det? mvh Ann-Ka 60137465 send gerne SMS. 😊

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...