lørdag den 11. august 2012

Sort/hvidt - det ik' så skidt

I ferien fik vi lavet lidt enkelte ændringer i huset, især i stuen. Det er ofte sådan, at vi tænker og tænker og overvejer og tænker lidt mere før vi laver forandringer. Indrømmet, stod det til mig, så ændrede vi ret så tit, men jeg har også en ekstem fornuftig (=kedelig) holdning til tingene. Vil vi bruge penge på det og det istedet for at spare op eller vente til det helt rigtige kommer. Min mand kan i den grad tilsluttes til det sidstnævnte. Men istedet for at vente til hele stuen skal skiftes ud engang, ja så tog vi den hurtige og billige løsning og kørte til Ikea ;-)

Min mand er ikke ligefrem til retro, han er ok med enkelte detaljer i retro, men stod det til ham, var det glatte hvide overflader med eks. sort som brydningsfarve overalt. Så kompromis er min ven, og det kom der så disse sorte/hvide detaljer ud af, ligesom det jo er enhver kvindes ret at flytte om og dekorere så ofte hun ønsker det ;) Derfor også nye tiltag og lækkerier i stuen.

Tæppe under sofabordet. Vi har kigget i 6 år nu, men uden at finde præcis det vi ønsker os, så nu blev det et billigt sort fra Ikea, og tænk engang, det er helt perfekt i vores øjne. Bio-"brændeovnen" er en gave fra min bedste veninde og hendes mand, og den er så smuk om aftenen. De små huse er jo lavet af fantastisk dygtige Karen, de fine bordfolk fra Lucie Kaas og solskinsstrålen er naturligvis fra Kähler.På hylden til venstre ses min svigerfars smukke keramik. Den høje vase har et portræt af min mand og jeg fra vores yngre dage på. Billedet i midten er lavet af Rie Lykke, som er kunstner og moster til min svigermor.
Puderne er syet af stof fra Ikea og Graziela. Syet på den efter min mening fineste og hurtigste måde, nemlig med hotellukning.
Lavendler fra haven, må vel nok være en af favoritblomsterne herhjemme. Pryder ovenpå BoligLiv, som er det absolutte favoritblad, som kommer hver måned med posten.Ja så har jeg altså nået at ændre lidt i stuens indretning siden de første billeder blev taget ;-) Min svigerfars keramik har fået ny plads, og de fanastisk smukke lanterner er lavet af Casa de Luxe og kan købes hos Rikki Tikki. Pt. med grønne lys, imangel af store flotte hvide bloklys - men det kommer, for det vil uden tvivl klæde dem endnu bedre i den sort/hvide stue. Den anden del af stuen må I have tilgode :)

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det hele bare fint ud Mia

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se mere!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare fint ud <3

  www.voresmini.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Mia

  Det ser super godt ud!

  Rigtig god ide, med at hænge det fine billed så lavt - noget jeg ikkeselv ville have fundet på, men absolut vil gøre erfter ;-))

  SvarSlet
 5. Jeg elsker selv den sort/hvide stil, med lidt farver hist og pist. Hvor bor i bare lækkert :)

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig fint, lyst og lækker ud. Rigtig skøn stue.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...