lørdag den 2. oktober 2010

At hjælpe en familie i nød

Vores familie har fået MEGET hjælp det sidste år - og vi sætter pris på alle hver og en der har hjulpet os - og gør hvad vi kan for at give igen.

Jeg har den sidste tid haft rigtig ondt i maven - på den grumme måde. For min elskede kusine og hendes familie gennemgår det værste en familie kan lige nu. Deres dejlige datter er syg, meget syg. Svar vil med tiden vise hvad det er der er galt. De har ikke meget overskud, og det forstår jeg virkelig godt. Deres datter er 5 måneder ældre end min skønne dreng. De er glade for hinanden de to små og vi har begge familier været igennem megen sygdom det sidste år.

Da de den anden dag fik beskeden, at deres lille pige var mere syg end de regnede med, så gav jeg hende beskeden at gøre plads i fryseren.

Jeg begyndte straks at lave mad til 14 dage til dem. Med lidt rugbrød, suppe og lign. indimellem kan det nok strækkes til en måneds tid.

Jeg lavede kun retter der egnede sig til frysning, så det blev til:

- hakkebøffer
- frikadeller
- lasagner
- kylling i karry retter
- bologneser
- farsbrød

Derudover købte jeg billige basisvarer som ris, pasta, pommesfritter, frysegrønsager, flutes, mexikanske pandekager m.m.

Det skal lige siges at jeg IKKE er en særlig god kok, ja altså jeg har lavet mad hver dag de sidste 9 år til os herhjemme, men jeg er ikke super god til hverdagsmad. Til gengæld, ELSKER jeg at lave gæstemad :) (der er mere tid til det, og jeg kan være så kreativ jeg ønsker - skønt).
Og de blev glade - som i rigtig glade!
Det tog ikke mig lang tid at lave, og jeg vil hellere lave sådan noget til dem end købe en blomst.

Det varmer at hjælpe andre - giver I mig ret?
Smil fra Mia

8 kommentarer:

 1. Hvor er det en dejlig gestus du har gjort Mia! Hvis flere tænkte som du, ville mange ringere stillede mennesker herhjemme have det noget bedre!

  Dejligt at familien blev RIGTIG glade!

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig! Den bedste barselsgave jeg fik, var at Rasmus farmor havde lavet LÆKKER mad til fryseren, så vi havde til en måned!
  Det gør mig ondt med den lille pige. Ved I hvad hun fejler?

  SvarSlet
 3. Hvor er du sød og betænksom!

  SvarSlet
 4. Det gør mig ondt med den lille pige. Kan virkelig godt forstå at alt overskud er revet væk fra familien.
  Så det er en virkelig fin ting du har gjort for dem!
  Kh Louise

  SvarSlet
 5. Det er meget betænktsomt og helt sikkert værdsat:-)

  SvarSlet
 6. Det vil du blive husket for længe. Skønt at du giver dig tid til at hjælpe. Det er meget smukt gjort af dig. Du har et godt hjerte.

  SvarSlet
 7. Hvor er det dog en fin gestus.

  SvarSlet
 8. I må være de absolut bedste venner man kan have! Jeg er sikker på at de vil sende jer mange varme tanker i en hård tid...

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...