fredag den 22. oktober 2010

Skønne dage og LÆKKER shopping

Pyhh jeg har haft travlt de sidste dage. Min bror kom hjem fra Århus i onsdags, og pludselig blev der arrangeret bror/søsterhygge i flere dage - super dejligt.

Vi har råhygget og August har i den grad nydt det. Min far har været ude og rejse, så vi har hygget med min mor og spist derover - så hyggeligt.

Torsdag tog min bror og jeg til Ikea i Odense. Jeg fik shoppet lidt julerier i Ikea - uhm - jeg elsker! julen og glæder mig allerede til den.


Jeg var også heldig! For nu har jeg jo længe! ledt efter en kvardratisk ramme og ved I hvad... i Ikea var der én på 23x23 cm - og det var præcis den størrelse jeg havde ledt efter! Come on - det er da et held altså!
Så nu har jeg fået rammet min skønne Karoline Ko ind! Er fuldstændig vild med den altså!Fik også købt en helt masse andet - men orker ikke at fotografere det - så I må lige kigge ned i posen ;-)


Vi var også et smut forbi en lækker plakatbutik, for da jeg så denne skønne plakat faldt jeg fuldstændig pladask for den, og da vi nu var i Odense fik jeg to underskønne eksemplarer med hjem - uhm jeg er fuldstændig vild med dem!


Købte også to smukke gamle julekort derinde.


I dag har jeg været selv med August hele dagen. I morges var vi ved ørelægen og JAHHH! hans ører var fuldstændig fine og endnu bedre var hans hørelse igen normaliseret - så dejligt for ham. Måske var det derfor han sov helt til 6.35 i morges :-)
Efter han var afleveret i vuggestuen kl. 10 var jeg selv ved frisør og på tøjshopping (for min mors penge - ahh). Så nu er jeg smækker lækker (eller... hehe) til i morgen hvor vi skal til sølvbryllup.
Efter jeg hentede August var vi på besøg ved tante Pia, som skal passe August i morgen og natten over og derefter (ja der er mere) var vi inde og binde æresporten til morgendagens sølverpar.
August og jeg kom hjem halv syv, nu sover han og jeg er gået under dynen også :)

Kan I have en skøn aften piger!


ps. jeg ved godt det er gået helt i stå med de der feriekreativiteter, men brormands besøg lavede lige om på det hele - og dejligt for det. Jeg har en til jer i morgen.

1 kommentar:

  1. Ej er da helt tosset med de plakater der.
    Det lyder som en skøn, tætpakket dag du har haft:-)
    God weekend

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...