tirsdag den 5. oktober 2010

Endnu en dag på børneafdelingen

Først et STORT tak for de fantastiske hilsner her på bloggen og på sms - piger I aner ikke hvor meget det varmer hos os!!

Vi fik desværre en meget voldsom aften og nat, hvor vi var oppe med August til midnat, og var ved at blive indlagt igen, men blev hjemme og var efterfølgende oppe hver halve time indtil vi kl. 6 i morges igen vi så måtte indlægges. August fik flere masker og piller og blev også bedre, omend den feber han havde haft det meste af natten ikke ville aftage. Han hostede voldsomt hele natten, og dette aftog heller ikke.

Vi mødte verdens bedste sygeplejerske, som tog os alvorligt, lyttede til vores situation og som blev noget rystet da hun hørte vi ikke blev fulgt af en læge på sygehuset, at jeg havde mistet mit job og at kommunen ikke vil hjælpe os. Hun fik straks fat i en læge, som delte hendes holdning. Inden vi vidste af det havde vi en fast kontaktlæge som August skal gå til kontrol hos på sygehuset og et stykke papir der sagde at vi havde ret til hjælp i henhold til sygeloven. Vi er rystede - skulle vi virkelig bruge 1½ år på at få den hjælp?? Vi skulle simpelthen møde de rigtige personer før vi fik hjælp. Vi er lykkelige, omend også noget chokeret over at systemet fungerer sådan - kan det være rigtigt??

Når det så er sagt, så er vi jo slet ikke sikret hjælp endnu, men afventer den årlange ankesag, om 14 dage, herefter må vi se hvad vi kan stille op (mere om det en dag jeg er mere frisk).

Vi kom hjem i eftermiddag. August er mere frisk, og vi er nu udstyret med en spacer (maske) med Spirocort medicin, som August skal have hver dag til han engang er frisk. Vi må se på det positivt - nu sker der da endelig noget! Men det gør ondt - ondt helt ind i hjertet, at vores lille dreng er så syg!

Vi krydser fingre for en bedre aften og nat - ellers må vi afsted igen!

Meget trætte smil fra Mia

3 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at I møder en kvinde, der forstår at gøre noget! Jeg håber på snarlig bedring, og at I kan få sovet i nat!

  SvarSlet
 2. Så skønt for jer at I endelig møder nogen der hjælper jer og forstår jeg! Men jeg kan da godt forstå det føles lidt mærkelig, for hvorfor er det ikke sket før??

  Mange gode tanker til jer, håber at din lille dreng får det bedre meget snart:)

  Knus Siri

  SvarSlet
 3. Hej Mia.
  Bliver helt rørt når jeg hører dig fortælle jeress historie. Jeg er selv børnesygeplejerske og kender mange familier som jer. Men hold da op i tackler det godt og er god til at reagere kan jeg høre når August bliver syg. Forstår ikke hvorfor han ikke får adrenalin. Prøv at foreslå det næste gang. Gives også som inhalation.Håber snart han bliver så stor at han ikke skal bøvle med pseudocroup/fals strubehoste mere. Men det er altid dejligt at man kan tage noget postitvt med hjem fra en indlæggelse på en børneafdeling..

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...