tirsdag den 28. juni 2011

Barndomsminder m.m.

Ja nogle gange går der længe fra mine billeder er taget til de rammer bloggen - men det skal ikke holde mig tilbage fra at vise jer disse barndomsminder frem.

De to vidunderlige stole købte min kusine til mig på genbrug for 40 kr. Jeg havde selv én i blå som barn, og har længe søgt efter en til August. August bruger dem hele tiden, især til hans butiksleg (mere om den en anden dag). Den røde har desværre lige fået et knæk på armlænet. Det er manden min sat til at fixe!

Farvekridtene fik jeg på den skole jeg lige har arbejdet. De vækker også mange minder fra folkeskolen - alle tre æsker. Kan du huske dem?

Sidst men ikke mindst er der Tutte-Futte bøgerne. Den forreste er fra min egen barndom, og August elsker at få den læst op. Hver eneste aften. Han kan den nærmest udenad - og jeg elsker at det jeg fik læst også er noget han finder glæde ved. Jeg har et hav af bøger fra min barndom, og langt de fleste er et hit - dem må I se en anden dag. Men jeg søgte lidt på nettet og fandt tre bøger mere i serien - så nu er der dømt Tutte-Futte læsning i mange timer :)Denne frugtpose er netop færdig - og kan blive din for 100 kr. pp - den sættes i butikken i aften, så du har førsteret - hvis du vil :)3 kommentarer:

 1. Det kunne lige så godt være mine barndomsminder - sjovt hvor ens det alligevel har været i midt 80'erne til midt 90'erne ;o). Gad vide hvad vores drenge vil huske tilbage på?

  Ps. Jeg havde den røde ;o)

  SvarSlet
 2. Fantastiske stoler! Så gøy!

  SvarSlet
 3. Jeg kan også huske de stole. Dejligt for dig at have dem til din søn : )

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...