torsdag den 23. juni 2011

Tanker ved midsommer

Tænd denne først !

Jeg elsker midsommer! Det er ensbetydende med lange lyse aftener, ferie, sommer barndomsminder (som vi nu skal skabe for og med August), mindre sygdom pga. varmen. For min mand og jeg betyder midsommeren også bryllupsdag - nærmere betegnet på mandag. Midsommeren er halvvejs på året, og er dermed også en halvvejsstatus.


Fra FERIESANGEN!
 Det er nogle speceielle dage - disse næste dage! I morgen (har vist liiige nævnt det engang el. to før), så har August (jo) sidste dag i vuggestuen. Det er helt spcielt at have et barn, der på mandag ikke længere går i vuggestue, men børnehave. Han er ved at blive stor - sådan rigtig stor. Jeg har mærket de følelse komme snigende til mig den sidste uges tid. Følelsen af at mit lille barn, efterhånden ikke er så lille mere. Ja, jeg har jo naturligvis godt vidst det længe, men det er alligevel en helt speciel følelse, at han nu skal op til de store, og igen selv være den lille. Men han er klar - sådan 110% klar! Han glæder sig helt vildt - hvor er det fedt for ham! Hans nye primærpædagog er så vidunderlig sød, og hun har (desværre) et nært kendskab til mbl-mangel, da hende egen datter har nedsat immunforsvar. Det er egentlig meget betrykkende for os forældre - hun ved hvad det vil sige, og hvad der skal tages af hensyn!

August og jeg har lavet (som nævnt i forrige indlæg) en Spidemand kage - intet mindre kunne gøre det. Han er så stolt af den, og glæder sig til at tage den med til Familien Olden i morgen tidlig. Ja for det hedder hans stue. Alle stuerne er delt op i familier efter Barndommens gade. Alle døre er åbne uanset om man er i vuggestuefamilierne eller børnehavefamilierne. Nå sidespring ;-)Jeg har pakket alle de fine glas ned i en kurv - i øvrigt 1000 tak for jeres fantastisk søde kommentarer - de varmer altså mere end jeg lige får givet udtryk for - TAK! Gaven til vores (ja vores!) fuldstændig fantastiske nuværende primærpædagog og tilhørende kort er også pakket. Det bliver farmand og August der skal derover i morgen tidlig med glas og kage. Så kommer farmand og jeg og henter August når han vågner fra sin middagslur. Dér får primærpædagogen så sin gave og vi siger ordentlig farvel til alle. Den trygge tid med 10 pædagoger og et 21 små skønnerter af børn er slut - nu gælder det 4 voksne og 19 andre børn. Bliver spændende. Heldigvis skal Augusts bedste ven også flytte fra vuggestuen op i børnehaven på mandag, samme stue ! Skønt.
I morgen er det også min sidste arbejdsdag. Uf et er vemodigt. Jeg savner dem allerede. Eleverne - især kollegerne. Jeg havde 50 mini cupcakes med derud som "tak for denne omgang" (fik ikke taget billeder), og det var helt rørende som de alle kom hen og gav udtryk for hvor trist det var jeg skulle holde. Ja en del af dem gik endda indtil ledelsen og fortalte det, hvorefter min leder kom ud til mig og sagde: "du kommer hjem igen" - "solen er ikke gået ned før morgendagen begynder". Åh hvor jeg håber der sker noget hen over sommeren, så de kan få plads til mig! Så ja - i morgen kl. 13 er jeg både arbejdsløs og mor til et børnehavebarn. 2 pænt store begivenheder på en dag.

Lørdag skal vi til bryllup ved gode venner, som faktisk fandt hinanden fordi vi satte dem sammen - lidt sjovt :) Bliver fantastisk at skulle fejre bryllup samme weekend som vi for 2 år siden selv fejrede vores bryllup.

Jeg vil ønske jer alle en fortryllende sankt hans aften! Glædelig midsommer!

4 kommentarer:

 1. Glædelig midsommer til dig også. Håber de store forandringer viser sig at blive til nye, spændende og gode muligheder og oplevelser :-)
  :-) Bebe

  SvarSlet
 2. Hej ven...
  Åh så flot en kage.. jeg tror jeg vil prøve at lave sådan en fin en når Marius bliver 3 år om en lille månede..
  Det bliver så spændende når August skal starte i børnehave, og hvor er det dejligt for jer at han får en pædagog som kender til sygdommen.
  Marius har gået i børnehave en uge nu og det går heldigvis fint, han er super glad for det, det er bare mig som synes det er lidt hårdt...
  Jeg håber virkelig for jer at de finder et job til dig hen over sommeren, krydser finger...
  Ha en vidunderlig aften.
  Stort knus og kram fra Tina

  SvarSlet
 3. Sikke mange store ting der sker!

  Hvor skal han gå i børnehave henne?

  SvarSlet
 4. Vil bare lige ønske jer en rigtig god dag i morgen - ret begivenhedsrig dag må man sige.

  Knus

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...