lørdag den 18. juni 2011

Polterabend #2

Så nåede vi til årets anden polterabend (vi skal til 3 bryllupper og tilhørende polterabender). Denne var dog kun for drengene - kan af gode grunde ikke afsløre hvornår pigernes er ;-) Min mand havde arrangeret denne polterabend. Men æv vejret har godt nok vist tænder - de udtaler dog at det har været super alligevel.

Jeg har i formiddags gjort klar til at drengene skulle komme herhjem sidst på eftermiddagen. Da vejret jo desværre er så dårligt, så blev alle udendørsaktiviteter i løbet af eftermiddagen aflyst og erstattet med en spillebule her i huset. Jeg dækkede derfor et poker-bord, et bob-bord og et bord med forskellige spil. Der blev lavet et hav af snackkurve, øl på køl og så denne frække kage, som jeg lavede i går aftes.


Jeg er netop vendt hjem, efter at have tilbragt eftermiddag og aften hos mine forældre sammen med August og min bror. Polterabend-festen er igang i køkkenet, August sover i barnevognen på badeværelset og jeg sidder i sengen i soveværelset lige ved siden af :-) Jeg blev mødt med 10 "wow - en fed kage" af drengene! Ja brudgommen mente bestemt, at jeg skulle bage sådan en til brylluppet istedet for den 3-lags, jeg er booket til at bage ;-)


Det var en noget anderledes kage at lave, men faktisk ret sjov! 

8 kommentarer:

 1. Sikker på at de har en herrefed aften....skøn skøn kage. Kan godt forstå at de var vilde med den :-)

  SvarSlet
 2. Hold k*** hvor er den god den kage:-). Hvad er corsagen lavet af? Den skinner jo som en ægte en af lak;o)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 3. Hvor er I søde :)

  Louise: kagen er betrukket med fondant. Når man putter vand på fondant bliver det helt blankt. Det har jeg brugt når jeg har lavet søer og på et tidspunkt skulle jeg lave en bil i højglans. Og ja - denne gang skulle det jo være lidt frækt, så her skulle der også vand til, så det kunne ligne lak og læder :)

  SvarSlet
 4. hvor er den god Mia.. kan da kun glæde mig til at se brullupskagen :)
  Blev du klogere på fondanten??
  Lene

  SvarSlet
 5. Lene : Tak, du er så sød :)
  Jeg brugte sort og rød færdiglavet fondant til denne kage, for at prøve det af. Super nemt at arbejde med. Tænker stadig det er en meget dyr løsning, mn til bryllupskagen bliver det alligevel det færdige, så ikke jeg risikerer noget. Så tak for hjælpen!!
  Smil fra MiA

  SvarSlet
 6. Den kage er super gennemført til jeres polterabend, og super sjov. Håber også I havde sjov til den her polterabend :-)

  SvarSlet
 7. Det var da ellers noget af en kage. Meget fantasifuld udformning. Du kunne nok blive ganske efterspurgt som kagebager når andre holder polterabend

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...