søndag den 26. juni 2011

Wild Weekend

Sikke en særlig weekend vi har haft os. Fredag var jo min sidste arb.dag og elevernes sidste skoledag. Åh det var en skøn dag. Jeg havde rundstykker og juice med om morgenen. Jeg havde dækket op til hver elev, og det var så hyggeligt. Matematiklæreren - en ung fyr på 18 - var der også (også hans sidste dag), han er også musiklærer, så han havde guitaren med. Han spillede "Åh Susanne" og eleverne dansede. Vi jammede Kim Larsen og det var så hyggeligt. Der var så mange fine gaver til mig - mest chokolade, men også søde breve og en mappe med tegninger fra eleverne. Mange forældre kom forbi og sagde tak for denne gang, og jeg har næsten fået en mail fra hvert forældrepar, hvori der skriver en masse sødt om mig, den er vel den bedste anbefaling man kan få - så de er skrevet ud. På lærerværelset holdt lederen en tale for mig, og de andre der stoppede. Det var så flot, og jeg fik et gavekort på 150 kr. til Vejle by. Jeg har altså kun været der i 3 måneder - så det hele var noget overvældende. Hun hev mig ind på kontoret bagefter og sagde en hel masse sødt og rosende om mig, og lovede mig et brag af en anbefaling. Ligesom hun håbede (som jeg), at der kom en mulighed så jeg kunne komme tilbage. Jeg krydser stadig! Det var en skøn dag, som på bedste skolevis sluttede med "feriesangen". Se det er noget der kan give gåsehud og få smiletårer frem i enhver lærer. Jeg har ingen billeder fra dagen, men her er et link fra youtube, hvor en anden skole synger den - til jer der ikke er så heldige at være lærere, så klik lige ind :-)Jeg hentede August lige efter jeg kom hjem. Han havde haft en god sidste dag, og pædagogerne var så glade for de små søde hybenrose-sirup-flasker. Primærpædagogen fik sin gave og kortet, som August havde tegnet, og jeg havde skrevet. Hun blev glad - og hun er simpelthen så sød og god!


Vi fik pakket alle hans ting sammen og så gik turen hjemad. For Augusts tilfælde i t-shirt og bare ben... Ja ja - han skulle lige have det sidste ord! 1-0 til August den dag ;-) Men det er okay - det var hans dag! Og når vi bor 20 meter fra vuggestuen, så var det okay - han var hurtigt hjemme og så fik han bukserne på. 1-1 ;-)

Jeg blev noget skidt tilpas, lige efter vi kom hjem, havde jeg så ikke tid til - for vi skulle sammen med vores gode venner lave hele to æresporte til lørdagens bryllup. Jeg havde lavet så meget til brylluppet og også arrangeret polterabend'en - men havde på ingen måde tænkt på æresport. Mærkeligt - plejer at tænke på ALT! Så om formiddagen da der tikkede en sms ind fra min veninde om vi havde tænkt på æresporten, pyhh så fik jeg sved på panden. Vi skulle i forvejen op til vores venner (bor næsten lige ved siden af os) og spise om aftenen, så istedet for en stille hyggestund, fik vi travlt. Ungerne legede, mændende fældede en træ i haven og os piger bandt små buketter. Det blev til en grøn æresport med buketter af to store bonderoser med tyl under og hvide blomsterbuketter. Den kørte vi alle sammen - fire voksner, to børn og en baby - ud og satte op hos brudeparret. De blev så glade, og overraskede ! Dejligt. Den anden æresport blev bundet i mange meter hvid tyl. Buketterne var lavendler med lilla sikepapir bagved og et hvidt tæhjerte omkring samt hvide blomsterbuketter med grønne blade. Skiltet havde jeg lige nået at skrive på rødt a3 karton og lamineret på arbejdet. Den tog min veninde, hendes datter og jeg ud og satte op, der hvor festen skulle holdes. Den blev brudeparret også meget glade for dagen efter. Jeg var så skidt, da vi var færdige og fór hjem og lagde mig til at sove. Men vi var egentlig ret stolte af de to æresporte, som vi en hujende fart fik lavet - 2½ time - godt gået synes vi selv!

Lørdag morgen var vi så heldige, at August stod op kl. 4 ! Den har han ikke gjort i flere måneder, og så lige den dag vi skulle til bryllup, og jeg var syg! Kl. 9 sad jeg nede ved frisøren, jeg lignede en hængt kat. To timer efter var mit hår farvet og sat og make-up'en lagt. Det hjalp på det udvendige, og piller/næsespray hjalp lidt på det indvendige. Afsted til kirken, hvor det smukkeste brudepar blev velsignet! Derfra til reception i forældrenes have - så hyggeligt og endelig afsted til festen med delikat mad og vin, god musik og et hav af taler/sange/indslag - hele 15 af slagsen. Et af dem var mit. Jeg holdt en kort tale, og havde en kiste med. Det var en kiste fra Søstrene Grenes som jeg havde spraymalet. Indeni kisten havde jeg lavet en masse små kort, som alle gæsterne så skrev en hilsen på. Kisten kom med os hjem, og om et år kommer den ud til brudeparret sammen med champagne og kage - så kan de nyde bryllupsdagen endnu engang. Af os fik brudeparret et fiskehotel og et gavekort til dyrehandlen, så der kan komme fisk og sten i det. De blev rigtig glade for det.


billeder taget på vej ud af døren...
Idag er jeg syg - nu har jeg tiden til det.

3 kommentarer:

 1. Ja det lyder som en vild, men dejlig weekend :)
  Du er sej at få lavet de der æresporte på så kort tid.

  Hvad er det for en efterskole du har arbejdet på? Jeg har nemlig gået på efterskole i Vejle for nogle år siden...

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Øj der har da godt nok været noget at se til....puha...og når man så endelig kan slappe af, ja så bliver man syg. Kender det alt for godt.... kroppen skal nok selv sige stop. Rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mia..

  Har du sendt din adresse?
  Den er ikke kommet endnu, hvis jeg får den inden alt for sent idag, kan jeg nå at sende pakken idag, ellers først på fredag.

  Nyd dagen

  Kram Berit

  PS. god bedring

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...