torsdag den 9. juni 2011

Dejlige sommer

Dagene flyver afsted for tiden. Mange afsluttende opgaver på arbejdet, forberedelser til bryllupsfester og så naturligvis den dejlige sommer, som i den grad skal nydes!

Min vidunderlige dreng!

August elsker - ELSKER! - sin nye rutchebane, så der tilbringer vi rigtig meget tid. Sansegyngen er også kommet op og hænge, og det er så hyggeligt, at ligge derinde og høre fuglene synge, som August siger: "Måske synger fuglene Brandmand Sam mor", og ja lille skat - det gør de helt sikkert!Sommer betyder også vasketøj udenfor - lige foran den lille hæk af lavendler, som spreder den skønne duft til vasketøjet. Og som lovet, så skal I se vores fine køkkenhave, som i den grad spirer.

Det første røde jordbær er kommet, de andre er i fuldt flor, gulerødderne vokser i fine sirlige linier, kartoflerne gror som bare pokker, der er så mange blåbær og miabellaer på buskene og træerne, og den lille høj vi anlagde er nu igang med at blive dækket af højt fritstående græs. Man kan lige skue rørene, som er lagt ind i højen. De bliver brugt til sten, vand, sand - de er sjove!

Det er så skønt, at se at påskens store projekt nu bærer frugt! Fedt!


Her til aften, da jeg lavede mad, tabte jeg den mest spidste Global kniv ud af hænderne, og den røg direkte ned i min storetåsnegl. Hold nu k... det gjorde ondt! Der er kommet en flænge i neglen og her 2 timer efter dunker hele foden stadig! AV! siger jeg bare!

2 kommentarer:

  1. Skønne skønne billeder - ren sommer idyl ;0)
    Hvor har du mon fundet teltet til sansegyngen?
    Tror lillepigen her i huset ville elske det - hun bor i forvejen i sin sansegynge ;0)
    God pinse

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...