lørdag den 24. september 2011

* Skovbunden *

I går eftermiddags tog mine to drenge og jeg et smut i skoven. Vejret indbød til det, og det var en super dejlig måde at starte weekenden på.

Vi var inde og kigge på rideskolen, hvor en flok piger var igang med træningen, og selvom Augusts første kommentar var "de spiser os", så gik der ikke længe før han hyggede sig gevaldigt. Vi har været dér en del gange før, men det er altid hyggeligt. Derefter gik vi ned til Kastanjetræet, hvor vi indsamlede nogle af de smukkeste. Vi sluttede på naturlegepladsen, hvor drengene legede og jeg gik med næsen nede i skovbunden. Lyden af kviste der knækker, når man går på dem, solstrålerne der titter ned igennem de efterhånden mere nøgne trækroner og duften af efterår. Jeg elsker det simpelthen. Skoven er fantasisk inspirerende!

Jeg indsamlede lidt forskelligt, så vi kunne få denne efterårskreation på bordet. Se det er noget af det skønneste ved efteråret.


Morgenen startede ved tavlen i køkkenet, hvor August tegnede sin første kopf-füsling tegning, altså hoved og krop. Derefter tegnede han noget, kiggede på det og konstaterede at det lignede en båd og efterfølgende også en tegning der lignede en banan. Og han havde altså ret! Tror nok lige billedkunstlæreren i mig blev en smule stolt :-) 


Ellers har vi været i haven det meste af dagen, fantastisk vejr! Vi sluttede med aftensmad hos mine forældre. En skøn dag. Vi har ingen planer haft for denne weekend, og det ville jeg elske at have lidt mere her i efteråret. Weekender, hvor man kan gøre det man har lyst til og som vejret byder til.

God aften derude!

2 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og forbi min dejlige give away, hvor man kan vinde sminke(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ihh nogle fine tegninger :)
  Og dit efterårsfad med kastanjer er bare SÅ fint, ville gerne selv lave sådan et, men mine katte er helt vilde med at lege med kastanjer, så de ville ikke så lov til at ligge så længe.
  Hilsen Ea

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...