søndag den 25. september 2011

Top 100

Jeg er altså noget beæret, for jeg er netop kommet på top 100 over de mest læste blogs i Danmark og har fået en rank10. Den anden dag da jeg fik beskeden, var jeg nr. 97, så det går nok lidt op og ned. Men jeg er drønstolt over overhovedet at være på denne meget fornemme liste.På listen ligger et flot udsnit af nogle af de blogpiger, som står mit hjerte nærmest. Nogle af de piger, som var de første jeg lærte at kende i blogland, og mødte privat også. I betyder meget for mig piger - det skal I vide!!

Jeg har nu næsten 550 læsere, hvorfor det ikke længere er muligt at kende alle, der følger med. Men det betyder ikke, at jeg ikke sætter pris på jer - for det gør jeg - hver og én af jer ! TAK fordi I læser med! Jeres kommentarer betyder meget for mig, også selvom jeg ikke altid får skrevet respons til dem.

Jeg har nu været blogger i 1 år og 4 måneder. Siden bloggens 1 års fødselsdag har jeg fået 199 faste læsere mere og ikke mindre end 38292 unikke besøgende på siden. Jeg bøjer mig i støvet og siger TAK!

Bloggen var min redning i en hård tid, og blev for en periode mit sociale netværk. Sidenhen er den blevet mit kreative fristed, hvor jeg kan dele mine kreativiteter med ligesindede og også være med til at inspirere nye bloggere. Bloggen har givet mig nogle muligheder, som måske kan gøre min fremtid endnu mere kreativ - nu må vi se. Indtil videre er jeg i hvert fald bare utrolig glad for at kunne holde min kreativitet i skak pga. bloggen.

11 kommentarer:

 1. Kæmpe tillykke herfra :0) nyder din blog i fulde drag!!

  Hvor finder man den liste henne??

  Kh. Og god søndag
  Trine

  SvarSlet
 2. ih tillykke mia, det er da noget af en placering, men du fortjener den også for det arbejde du putter i din blog, jeg er stolt af at være læser på din blog :)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke skal også lyde fra mig og jeg har nydt den store hjælp, din... "HJÆLP JEG ER NY BLOGGER" side har være for mig den har virkelig fået skudt min blog igang!!

  Syntes der var sååå mange nye ting at lære! så TAK og tillykke endnu en gang!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med at have nået top 100, det er rigtig flot, og fuldt fortjent!

  Jeg havde helt glemt den liste, så tak for reminderen. Det er jo lidt sjovt at følge sin egen placering på diverse lister ;)

  God søndag til dig og dine. Kram

  SvarSlet
 5. Et stort og velfotjent tillykke skal lyde herfra, det er ikke uden grund. Du har en superskøn blog, og man bliver altid inspireret hos dig.

  SvarSlet
 6. Tillykke Mia :) Det er altså også bare en dejlig blog du har. Og tak for at henvise til listen, for så blev man jo pludselig opmærksom på at man selv var der. Total surrealistisk følelse!!!

  Kh og god søndag

  SvarSlet
 7. Tillykke tillykke med placeringen. :0)
  Jeg er selv lige startet på at blogge.. Og glæder mig til at få nogle faste læsere!
  Kh Rikke

  SvarSlet
 8. Nææææ hurra og tillykke, det er da for sejt.

  Dejlig søndag

  Mvh Mette Marie

  SvarSlet
 9. Et stort tillykke Mia..super flot og fuldt fortjent. Dejlig søndag til dig ;-)

  SvarSlet
 10. Velfortjent! Tillykke med det:-)

  SvarSlet
 11. Hvor er det flot - og velfortjent. Tillykke med den flotte placering.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...