onsdag den 16. november 2011

Falsk strubehoste

Ja nu er det pludselig 4 dage siden jeg sidst har skrevet... hverdagen er igang og det går bare så stærkt.
August har skrantet lidt i denne uge, og i nat brød det for alvor ud. Falsk strubehoste ! Han var panisk og skræmt over ikke at kunne få vejret. Jeg tror han har haft det 15-20 gange i sit lille liv, men denne gang var det første gang, hvor han selv gik helt i panik. Vi var så tæt på at tage på sygehuset, men så faldt der endelig lidt ro over ham.

Så nu er August ramt igen, efter at have været sygdomsfri i to uger. To små uger... det er sku uretfærdigt! Vi må se, om vi skal forbi sygehuset i nat, jeg håber det ikke, men skal vi derned, så håber jeg vi møder en af klovnene, som du kan hjælpe, ved at kigge ind på klovneri-bloggen og købe nogle lodder!


Over and out!

2 kommentarer:

  1. Øv hvor træls... det er så hårdt... Mindstemanden har også haft det temmelig nogle gange efterhånden, det er bare så hårdt... Håber at i slipper for sygehuset og rogtog god bedring... :o)

    SvarSlet
  2. Øv hvor er det altså bare dumt! Det har vi heldigvis ikke oplevet endnu - men til gengæld har Kalle haft feberkramper en del gange, så jeg kan godt forestille mig hvor utroligt hårdt det må være at opleve! Håber I slipper for sygehuset i nat! God bedring!

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...