søndag den 6. november 2011

Nissen flytter snart ind

Siden jeg læste det her indlæg hos Lisbeth sidste år, har jeg kigget i hver eneste genbrugs på min vej efter en lille dør ligesom jeg har spurgt på markeder uden held. Men nu har jeg bidt i det dyre æble og købt en trædør og en lille kurv her. Jeg har købt en stalddør, da vores nisse kommer fra landet, ja faktisk fra egnen hvor vi bor ;-)Jeg synes simpelthen, det er den mest fortryllende og magiske idé og jeg glæder mig som et lille barn, til nissen flytte ind i vores hjem den 1. december.

Er I også faldet for idéen, så har I lige lidt tid at løbe på :)

13 kommentarer:

 1. Godmorgen

  Jeg faldt for nogle måneder siden over Lisbeths blog. Og på en rundtur stødte jeg også på indlægget der. Jeg arkiverede det med det samme.

  En fantastisk ide når man har små børn.

  Jeg havde egentlig tænkt jeg bare ku finde sådan en dør i en legetøjsforretning, til dukkehuse eller noget.... Men det blir måske ikke så let endda....

  I hvert fald flytter ideen også ind her, så jeg må også på dørjagt inden så længe.

  Dejlig søndag til dig

  SvarSlet
 2. Sikke en fantastisk ide - og oplagt for min lille familie, da det er første gang vi skal opleve julestemningen i vores nye hjem - og dermed også skabe lidt nye traditioner ;0)
  Tænker i øvrigt også det ville være en super ide til mit arbejde i børnehaven :0)
  Tak for at dele - og rigtig god søndag..

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. hvor sjovt, jeg bestilte selv samme dør den anden dag, sammenmeden postkasse, en mælkejunge og en staldlygte jeg havde også set ideen hos smilerynker, vores nisse flytter ind natten til 1. søndag i advent sammen med julepynten som julemanden sætter op når han afleverer adventsgaven :)

  SvarSlet
 5. Neeeej den er sød. Øv at mine er så store. Måske jeg skal bruge den i vuggestuen:O)

  SvarSlet
 6. Sikke en vidunderlig juleide...... Den vil jeg også tage i brug her i huset, hvis altså det er muligt at finde en dør inden 1. december ;o)

  SvarSlet
 7. Skøn og dejlig idé! Da jeg i sin tid var au pair i London, havde børnene sådanne døre, hvor feerne boede hele året.

  SvarSlet
 8. Tusinde tusinde tak for indlægget Mia(selvfølgelig også Lisbeth) har først set det nu og hvilken fantastisk ide altså...må på jagt efter en lille dør for ideen er så sød;)
  Håber jeg finder en;)
  Hav en dejlig søndag - nu smutter vi i svømmehallen:)

  SvarSlet
 9. har ledt efter sådan en dør hver gang der har været dukketing og tilbehør rundt om i butikken..
  måske er jeg også nødt til at bide i det "dyre" æble :(

  for ideen MÅ bruges ...

  SvarSlet
 10. Hos os flytter nissen ind, også uden dør (det er nu en sød ide med dør) :o) De sidste ca. 8 år har vi haft nissebesøg. Faktisk brugte vi lige i dag en hel ½-times biltur på at diskutere hvornår mon nissen kommer, og hvad han finder på af løjer i år. Sidste år lakerede han bl.a. vores tånegle mens vi sov :-O og han var ikke særlig god til det ;o) Maja håber på lilla mælk, og at han ikke griser for meget i køkkenet (nogle gange hælder han mel på gulvet)...I år er så første år hvor den ældste har luret, at det er mig, der er drillenissen, men hun er heldigvis med på at snyde lillesøster ;o)

  SvarSlet
 11. Det er en genial ide! Det tror jeg da også at jeg vil lave til jul... Man kan jo lave en lidt mere rustik og selv lavet dør, ud af en skive råt træ, med et lille træperle håndtag

  SvarSlet
 12. Superide.Sådan en dør må mormor i gang med at lave... Siger mormor.
  - Vores datter og svigersøn snakkede faktisk om den anden dag, at nissen ikke kunne bo på loftet, for der bor overboen. Og vupti... Er er løsningen...

  SvarSlet
 13. Hvor skønt at så mange har set idéen og også har kigget efter døre :-) Tænk at vi er så mange der har kigget i løbet af det sidste år :D

  Jeg glæder mig til at se jeres nissebo'er rundt omkring i blogland !

  Smil fra Mia

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...