mandag den 19. marts 2012

Lækkert fund og kronjyden salg

I fredags kørte jeg med min mand til Odense. Han skulle til møde derover, og imens shoppede jeg - skøn fordeling :) Da han var færdig med mødet mødtes vi og spiste frokost sammen, han havde nemlig fødselsdag. En super dag med høj sol, lige hvad vi trængte til.

Den første butik jeg var i, var en genbrugs, og se lige hvad jeg fandt! To ens sæt i super fin stand. Sikke et fund! Tror de skal på vores egen seng. Jeg synes efterhånden, der går længere imellem sådanne fund, men jeg har da gjort mig en del de sidste par år trods alt.

Jeg har i øvrigt besluttet at sælge Kronjyden krukkerne igen. Kontakt mig på mia.soerensen@hotmail.com for nærmere info.Thedåsen har en revne på den ene side, men det er ikke noget der går hele vejen igennem, hvorfor den sagtens kan bruges. Carry har et lille bitte skår på den ene side. Ellers er de fejlfrie.

6 kommentarer:

 1. Ja det var da et godt fund. Jeg bor endda i Odense og jeg synes aldrig jeg finder noget. Det var en skam du ikke lige vidste at der var et retroloppemarked her i weekenden. Det er en som sætter gamle campingvogne istand i 70´stil. Det er design-camp.dk. Hun sælger af og til ud af hendes fund såsom stof og andre sjove 70ër ting.

  SvarSlet
 2. Jeg kunne godt være interesseret i the-krukken.. skriver lige en mail

  SvarSlet
 3. Ih, hvor har du været heldig - det er sjældent, at jeg gør den slags kup, hvilket godt kan mærkes på kontoen, når man sådan er lidt (meget :-)) retrostof-afhængig :-)

  God mandag til dig!

  SvarSlet
 4. Sikke da et lækkert fund du har gjort dig!

  SvarSlet
 5. Skønne fund - jeg var selv i Odense i fredags men fandt absolut intet :(

  SvarSlet
 6. Hejsa!

  Ville høre, om du har modtaget en mail fra mig?

  Det var ang., hvilke Kronjyden krukker du har tilbage, og hvad du sælger dem for? :o)


  Mvh. Heidi

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...