torsdag den 22. marts 2012

Slut med sut - for good

I mandags, da det var en uge siden, at August besluttede, at han ikke længere bruger sut, sendte vi ALLE sutterne til julemanden. Hver eneste sut skulle suttes af før den blev anbragt i en papirspose med nissebørn på. Det var ingen problem, men for hvert lille sut, kunne jeg se, at det var med sorg i hans lille hjerte, at de skulle afsted, men samtidig var det en stolt dreng, der fortalte hvad jeg skulle skrive på kortet til julemanden. Da farmand kom hjem, fandt han tre sutter i hans lomme, og så skulle de jo også i posen... troede vi. For August kiggede lidt på dem, puttede så en i munden og en i hver hånd og sagde "Dem beholder jeg". Øh... stod vi forældre... Øh August, det dur jo ikke.... Dem skal julemanden jo have. Nix, dem beholder jeg var attituden, og han satte sig ind i sofaen foran børne tv'et... Shit tænkte vi, dem får vi ikke uden ballade. Jeg satte mig ned og talte lidt med ham om det, hvorefter han gav mig de tre sutter med et "nå, her". Av mit moderhjerte. Det er jo en sorg for den lille mand, men hold nu op hvor har han været sej !! Vi er dæleme stolt af ham ! Og det er han også af sig selv.

Han ville gerne have, at sutterne og brevet skulle ligge i vinduet, så julemanden kunne finde dem. Julemanden tog dem sandelig samme aften og efterlod et brev hvori han skrev, at han ville tage dem med retur til Grønland, og komme med pakker, når han havde fået dem lavet.

August har været syg hele ugen med halsbetændelse, falsk strubehoste og høj feber, så han har ikke været i børnehave. Han konstaterede flere gange at "julemanden kommer ikke". Men julemanden (aka mig) skulle jo både være på job og passe syg dreng så snart jeg kom hjem, så det var jo en lille smule svært at nå det hele. Men onsdag morgen, da han vågnede, var der pakker - hele fem styks. Han var jublende glad. Han har lige været så heldig at få en storedrenge cykel og klipklappere af mormor og morfar og lækker forårsjakke af farmor og farfar ugen før han smed sutten, så pyha hvad køber man lige til drengen der intet mangler. Det blev nogle nye udelegesager og lidt sjov. Han var lykkelig - det var det vigtigste! Derudover fik han et fint diplom fra julemanden !


I går aftes meddelte han, at han ikke bruger ble mere - det vidste vi godt ikke passede - men han fik den da af, og ringede straks til farmor. Da farmor spurgte hvor længe han ikke havde brugt blev var svaret "4 sekunder". Det blev til 10  min. mere og så sluttede det eventyr for nu ;-) Men han synes stadig, at vi skal sende bleerne til julemanden - hehe, han er fin !

I dag har han for første gang haft en super legekammerat med hjemme uden en forælder. De havde en fest i haven - hvor lækkert vejr er det ikke også lige altså ! SKØNT!

Ha' en skøn aften.


5 kommentarer:

 1. Hvor er han sej den lille gut, sød historie, jeg blev helt rørt. Jeg krydser fingere for sut/ble udviklingen fortsætter positiv

  SvarSlet
 2. Uh hvor stort!
  Vi snupper sutten fra vores mindstemand i påsken. Øv synes faktisk ikke det er spor rart, for han er knagme så sød, når han om morgenen kommer trissende med dynebetrækket ned over hovedet, så vi ikke kan se at han stadig har sutten i munden, og ikke har lagt den i sengen, som han ellers skal.
  Ved ikke om jeg er helt klar.. men når først beslutningen er taget, så står jeg fast!
  Synes jeres gut er mega sej! og fedt at han har så meget blod på tanden at bleen efter hans mening også lige så godt kan ryge :0)

  SvarSlet
 3. Dejlig fortælling og at du ville dele den med os.
  Det er en super sej dreng du har der. Og også ret snu :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...