søndag den 25. marts 2012

Fantastisk Farverig Weekend

Så nåede vi søndag aften, og en fantastisk weekend er slut!
Fredag aften var jeg til vinsmagning og tapas med mine dejlige kolleger. Jeg drikker normalt kun hvidvin, men kom igennem hele 4 rødvine - er helt stolt af mig selv ;-)

Lørdag eftermiddag tog mine forældre, min mand, August og jeg til Odense Zoo. Vejret var jo fuldstændig fantastisk og der var ikke mange i zoo den dag, så vi havde masser af plads. Det var så dejlig en tur. Skønt at se August være imponeret over det hele. Han var der også for to år siden, og der var han også helt betaget af det hele, men denne gang havde han sådan glædet sig, fordi hans største ønske pt. er at komme til Afrika og se alle dyrene - det her var kompromiet ;-) Vi sluttede af med spisning hos mine forældre og gik hjem derfra på den smukke aften. Man er jo nærmest helt høj efter sådan en dag !

Taget med mobil - derfor den lidt ringe kvalitet

I formiddag var vi på fylden og efterfølgende handlede vi ind til højbede og maleprojekter. Imens August sov fik vi samlet nye reoler til mit lager. Jeg er så tilfreds! Alt stoffet på lageret, er noget jeg har fået foræret af en kollegas mor. Der var 5 fulde sække med stof. Nu er det sorteret op. 3 kasser skal bruges til workshops og resten er inddelt i frotté/jogging - der var så meget fint dertil, bomuld, strækstof/rib - også en super bunke og børnestof. Der var så meget fint børnestof, her er bare et lille udpluk.I eftermiddags har jeg så malet den sidste Hukitstol de første to gange. Men at dække en godt slidt tidligere blå stol om til gul er et flerdagsprojekt, så jeg fortsætter i morgen. Amagerhylden fik jeg for en ti'er på nabogården til dødsboloppesalg. Dem der stod for det havde da smidt alt sengetøj og lign. på lossepladsen... ! Ærgeligt !

I morges lavede August og jeg en nye tal til gangen. Denne gang er det en hinkerude og tallene har fået forskellige farver. Så nu øver vi både tal, hinker og øver farver.Nu er det "nye" sengetøj lagt på dyner og puder, efter at have hængt ude i det dejlige vejr. Uf jeg glæder mig til at komme i seng. Fra soveværelsesvinduet kan man lige ane, at påskeliljerne nu blomstrer i vores høj ! Så fint.Dagen sluttede med denne solnedgang! Jeg ELSKER foråret, det giver mig fornyet energi og mere udetid til at nyde min dejlige familie.3 kommentarer:

  1. Bliver i helt godt humør af dit indlæg. Det lyder som om du har haft en super hyggelig weekend.

    SvarSlet
  2. Dejligt med en oplevelsesrig weekend. Odense zoo er fantastisk, har været der i dag og se de nye anlæg, kan godt forstå August var imponeret :o)

    SvarSlet
  3. Åh det ser skønt ud - man henter SÅ meget energi fra sådan et par dage.... God påske når du når så langt, kram J

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...