fredag den 26. november 2010

Juledekorationsdag

Uh det har været en dejlig dag i dag.Først besøg ved min allerbedste veninde i hele verden. Derefter hjem og lave vinter/juledekorationer. Alt imens sneen stillede dalede ned og computeren spillede julesange i baggrunden. Jeg har lavet mine egne dekorationer i MANGE år - ja vel nærmest siden jeg var barn - og jeg ELSKER det!!

Først skal I se bordet før jeg begyndte:


Her er hvad det blev til:

Adventskransen anno 2010 (ja min jul bliver lilla og hvid i år)


Kalenderlyset i hvid og lilla til køkkenet:


Vinterdekoration til køkkenvinduet i hvid og grøn:


Og en juledekoration til stuen med lys fra sidste år vi ikke fik brændt pga. sygdom. Ja den opmærksomme læser kan nok se den er rød - men der er altså lilla og hvid i køkkenet og rød, hvid i stuen ;-)


Hvad farve bliver jeres jul i år?

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine dekorationer du har lavet..
  Jeg har ligesom dig også altid lavet mine egne så længe jeg kan huske - det var så hyggeligt da man var lille og få lov til, at stå og hygge med min mor samt duften af gran og ler.

  Jeg holder mig altid til "de gode gamle" farver: rød - grøn - guld - sølv, men jeg har dog tre stofkugler fra en advents gave i blå/sølv som altid kommer frem alligevel kommer jeg lige i tanke om, så helt traditionel er jeg alligevel ikke :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle fede dekorationer, du har lavet. Er vild med Peters Jul lyset!

  Nå... jeg skriver til dig, fordi jeg er ved at samle de danske blog DIY's i et bibliotek, så vi kan finde dem:) Må jeg linke til dine? (Som jeg i øvrigt er vild med!)

  KH
  Kat

  Ps spred gerne det gode budskab, hvis du har lyst:)

  SvarSlet
 3. De er rigtig fine. Min adventskrans i år blev Pink og Lyserød. Manden min mente at nogle af alle de Bloglys vi havde liggende som rester fra sommerbrylluppet godt kunne bruges til det. Og selvom det ikke er typisk julefarver er den faktisk blevet ret fin og festlig :-) Kh Johanne

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...