onsdag den 16. februar 2011

Kontant på DR1 i går??

Så I kontant på DR1 i går? Det er ikke præcis den samme sag som os, da jeg ikke selv er syg, men min søn er. Dog er det den samme problematik det ender ud med! RYSTENDE!!

Når samfundet lukker alle kasser: "Forestil dig, at du pludselig skal leve for 0 kr. om måneden."

Kan opdatere jer med at jeg fra på fredag modtager 0 kr. fra kommunen!! Så fra på lørdag overtager min mand vores tabte arb.fortjeneste og så skal jeg på ledighedsmarkedet, selvom vores dreng stadig er meget syg! Ja det er jo rystende!! Og URETFÆRDIGT!

12 kommentarer:

 1. Ja det er rystende!!! Jeg føler med jer. Jeg har været syg i snart 14 år og har kæmpet med systemet. Jeg ved om nogen, hvad i kæmper med. (min sag er afsluttet nu).
  Nu kender jeg jo ikke helt jeres forløb!
  Kan du ikke få plejeorlov? (det har du sikkert undersøgt, men jeg prøver/tænker desperat om jeg kan finde et hul i loven)
  Hvis du er medlem af en fagforening, kan du måske hente hjælp til at se alle papir igennem fra kommunen og evt. få en med til et møde med kommunen?
  Du kan altså ikke acceptere, at de stopper jeres eksistensgrundlag. Har du søgt aktindsigt i din sag? Der må være noget der kan gøres! For filan da....
  Jeg tænker...
  Tina:-)

  SvarSlet
 2. Har du spurgt kommunen, hvem der skal passe dit barn, når du nu skal på arbejde? Hvilket pasningstilbud har de til ham? (Du er nødt til at være hård og sæt tingene på spidsen overfor kommunen).
  Kan de ikke ansætte dig til at passe ham?
  Tina:-)

  SvarSlet
 3. Som syg har din søn vel nogen rettigheder?

  http://www.laegehaandbogen.dk/default.aspx?menu=3371&submenu=3412&document=3304#doc_heading_ID0EABA

  Jeg har før fået hjælp ved en advokatvagt, måske kan de hjælpe jer?

  http://www.laegehaandbogen.dk/default.aspx?menu=3371&submenu=3372&document=24770

  Der må altså være noget, som kan gøres!

  Tina:-)

  SvarSlet
 4. Kære Tina

  Hvor er du bare SØD!!

  Vi har været hele vejen rundt. Der er ikke mere at gøre. Min fagforening har været indeover fra starten af og vi har også advokater på. Jeg laver et indlæg senere på ugen om hele sagen.

  TAK fordi du gider hjælpe - dét er der ikke mange der har villet!

  Tanker fra Mia

  SvarSlet
 5. Hej Mia,
  Jeg er RYSTET i min grundvold og BANGE helt ind i hjertet....hvad kan man gøre for at hjælpe jer?? Hvem kan man skrive til, hvem ku man FORTÆLLE SIN MENING om denne sag = er det noget man kan gøre for at hjælpe??
  Knus Sandra

  SvarSlet
 6. Det var rystende fjernsyn, og det er jeres sag så sandelig også.

  Jeg bliver harm & flov over at det forgår i vores dejlige land.

  Glædelig onsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 7. Kære Sandra

  Jeg tror ikke rigtig der er nogen at sige det til længere. Jeg har kontaktet tv2 og de vil gerne køre historien - men hvis jeg gør det så får jeg ikke job i kommunen længere, og da jeg jo er lærer er det lidt svært. Så vi ser det lige an lidt længere (nu har vi jo ventet 1½ år allerede).

  TAK for omtanken! Den varmer!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 8. Hej igen
  Jeg vil meget gerne hjælpe, men det er nok begrænset, hvad jeg kan, når i har fagforening, advokater og diverse i spil.

  Ja det med at gå til medierne skal man passe meget på med! I vores familie har vi en journalist på Politikken.
  Jeg har tit drøftet min sag med ham og om den skulle i medierne. Det skal den IKKE! Ofte går det meget være for "Ofrene" efter mediernes indblanding. Man møder mere modgang fra kommunen bagefter... Så det kan ikke anbefales med mindre det er aller aller sidste udvej! Det er meget sjældent, der kommer noget godt ud af, at sagen kommer i medierne! HUSK medierne sender kun det, der sælger og gør det ikke for at hjælpe jer!

  Håber i har en god læge, som kan hjælpe og forstår jer?

  Spørg mig endeligt, hvis der er noget, jeg måske kan svar på?

  Tina:-)

  SvarSlet
 9. Jeg vil lige sige, at den bedste hjælp jeg har fået, er fra en socialrådgiver, som en i min familien er i familie med. Hun har hjulpet mig! Hun kender jo systemet godt og grundigt.
  Så hvis du kender en, som kender en, så er det den vej du skal gå!
  Tina:-)

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare en træls situation I er havnet i...føler virkelig med jer, håber ikke vi oplever ligeså meget modvind som jer, nu vi skal igang med det her kommune sjov :O( Tusind tak for dine råd, det er godt at være forberedt på det værste.......

  SvarSlet
 11. Men Mia, der er både en kommune lige ovre på den anden side af broen - og mod nord og mod syd... Jeg synes klart det er vigtig at historien kommer ud.

  SvarSlet
 12. Fuck...ja undskyld, men jeg bliver så sur og ked i mit moder hjerte.
  Så kan de sku' stikke efterlønnen s...op, for hvis vi ikke har et samfund der vil hjælpe sådan nogle som jer. Hvor sygdommen og symptomerne kan måles så direkte, så bliver jeg sku' sur. Når nogle bare kan få penge fordi de ikke gider mere, mens andre ikke får den hjælp de skal bruge, og så til deres børn.
  Jeg kan ikke forstå det...
  Sender alt min positive energi og varme følelser jeres vej og håber det hjælper lidt. Og kys lille manden en ekstra gang på panden. Små børn burde blive lagt ind i en bobbel hvor intet ondt kan ske dem. Og først komme ud når de kan sparke verden et vist sted...Måske man kan sy eller hækle en bobbel, nej det bliver nok for svært at få wii, og fodbolden der ind...De varmeste kram fra Katrine

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...