torsdag den 24. februar 2011

Vis mig jeres børneværelser

Jeg har kigget lidt min Augusts værelse. Jeg vil så gerne lave det helt om.

Har han et rigtig hyggeligt værelse nu, bl.a. med et bord, som vi bruger som skifteplads, og nedenunder har han så en hule. Men ja - han bruger ikke rigtig hulen længere. Jeg er ikke i tvivl om at det kommer igen, men så kan vi jo lave én ny til ham til den tid.

Hulen kan I så ikke se på det her billede ;-)

Jeg har købt en rulle med Marimekkos skønne biltapet da vi var i Svendborg fornylig, jeg har også en rulle kløvertapet og en rulle af det berømte retrotapet med blå/gule blomster. OG jeg har alle idéerne. Men inden jeg går igang, kunne det være SÅ fedt, hvis jeg kunne få masser af inspiration af jeres skønne børneværelser. Så har du lyst at vise jeres frem, så send gerne et billede til mig på mia.soerensen@hotmail.com - så lægger jeg det på bloggen de næste dage.


3 kommentarer:

 1. Super god idé Mia ;o))

  Er netop selv igang med 3 børneværelser og man vil bare så gerne finde de helt rette løsninger. Her bliver boligbladene i hvertfald nærstuderet i øjeblikket!

  Kender du siden www.mimiscircus.com? Ellers så tjek mimis galleri der - der er nogle gode ideer at hente.

  VH. Jane

  SvarSlet
 2. Det glæder jeg mig til at følge, jeg skal nok sende fra min Augustus værelse, han er lige blevet 5 og jeg vil også til at lave lidt om, han er jo blevet en stor dreng.

  SvarSlet
 3. Hej Mia

  Vi har en fælles veninde - mamma-krea - og det er ad den vej jeg læser om dig...
  Jeg har gået på seminariet med mamma-krea og har samme linjefagskombination som dig. Underviser i dansk og engelsk i en 10. klasse på kreativ linje.
  Måske har kan vi sparre - hvilke klassetrin underviser du?

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...