fredag den 4. februar 2011

Ugen der gik her på matriklen

har været en lidt svær uge. Vi var jo til møde ang. vores situation, og ja hvad kom der egentlig ud af det...?! Der kom to muligheder ud af det; 1: jeg får 0 kr. og går hjemme el. 2: jeg kommer i arb.prøvning (belastende ord, når man ikke ligefrem føler man skal være på prøve for at bevise sit værd) til 15.000 kr. mindre om måneden end min normalløn. Tja pest el. kolera! For sandheden er jo jeg meget gerne vil arbejde - så længe det bliver på de vilkår vores familie har vundet retten til, dvs. nedsat tid og på tabt arb.fortjeneste alle dage August er det mindste syg. Men der er jo ingen der vil ansætte mig nu - og kommunen vil ikke genansætte mig, selvom de egentlig skal gøre det! Pisse træls og belastende sag!! Nå men vi valgte nr. 2 og kører nu advokatsag om erstatning for alt det crap de har gjort mod os!

Hmpf!

Nå men det har også været en uge hvor August har haft det lidt mærkeligt. Hostet meget, lidt feber og får sådan nogle røde rander under øjnene. Har været ved Peter Dal (læs Peter Pedal) lægen, ja altså det er ikke vores egen læge, han havde fri, og erstatningen hedder Peter, og når man så er 2 år og synes godt om Peter Pedal, ja så må en læge der hedder Peter, jo alstå naturligvis være Peter Dal. Nå men altså han er jo stadig i behandling for halsbetændelsen fra sidste uge, og lægen kunne ikke se noget nyt - så ja. Nok bare en virus! Hader virus'er!

Hmfp! igen!

Men udover at min energi sådan nærmest blev hevet ud af mig onsdag, så er jeg begyndt at lave patchwork for første gang. Jeg lavede en sekskant og lavede dernæst et helt ark på pc'en som min kære mand så printede ud for mig. De blev noget mindre end jeg troede - så nu er det vel nærmest mini-patchwork jeg laver. Men det er skisme da hyggeligt - og meget nemmere end jeg troede. Jeg bruger en helt alm. limstift, istedet for at ri el. bruge en dyr speciallimpen. Og det virker glimrende! Det skulle gerne ende med at være en pude til min fine Eamesstol. Ja en rigtig tøsepude! For jeg laver mest i drengefarver (naturligvis) og ellers i 70'er og pang. Så nu skulle alt det sarte og tøsede frem. Kan mærke jeg kommer til at elske den allerede, også selvom der er langt igen.August faldt i søvn på sofaen her til aften. Det tog ikke 5 minutter. Ved ikke lige pt. om det er et godt el. skidt tegn. Men det var virkelig rart ikke at skulle bruge to timer på det - bare i dag ;-)


Manden min var i går og igen i dag ude og spise og få en lille én til halsen. Så nu står den på patchwork og x-factor iført nattøj og et dejligt smil - for i dag har været en god dag.

Fremover vil jeg samle på gode oplevelser og vil prøve at smide alt det hø med kommunen i en rygsæk, som ikke gør så ondt at bære på! Dagens gode oplevelse var en tur i skoven i regn og blæst med skønne August. Vi skulle se på Thomas Toget - men ak, der kom inden tog, kun masser af regn - så vi gik retur igen. Men vi hyggede og grinte og snakkede - meget! Da vi kom hjem malede vi reflekser som dem der hænger ved togene - så hyggeligt!Kan I have en skøn aften søde blogland!

9 kommentarer:

 1. Jeg forstår simpelthen ikke det med kommunen. Hvordan kan i vinde retten og ikke få det i har krav på? Er der ikke noget sted i kan hente hjælp/endnu mere vejledning?

  Sjovt, med Peter Dal. Vores ældste kaldte også Peter Pedal det - har sjovt nok en bekendt der hedder Peter Dahl, så vi vidste aldrig helt hun mente.

  Irriterende med endnu en virus. Jeg kan ikke husk, om jeg har spurgt tidligere - men har I fået tjekket ham for jernmangel? Jeg kender en del børn, inkl. vores yngste som har gået hos samme Allergi- og børnelæge. Alle blev konstant syge og var tjekket på kryds og tværs. Alligevel hjalp jerntilskud på dem alle. Måske en mulighed at prøve!?

  SvarSlet
 2. Hej Maria

  Tak for dit søde svar. August har en immunsygdom, så han får jern, vitaminer, kalk og ingen mælk.

  Mht kommunen så er det fordi jeg er blevet fyret imellemtiden, så nu siger kommunen bare at jeg ikke kan få tabt arb.fortjenste (og dermed bruge det vi har vundet) til noget, fordi jeg ikke taber nogle penge (for jeg får jo ingen). Det skal nævnes at jeg var ansat i selvsamme kommune som lærer! Ja man rystes over at man skal behandles sådan!

  SvarSlet
 3. Kære Mia,

  hvor er det bare ærgelig at I er blevet behandlet så dårlig. Det er jo nok stres og bekymringer i livet med et barn der er syg.

  Så er det sørme godt du kan tænke positivt, og glæde dig over de dejlige oplevelser I har sammen.

  Dit patchwork ser rigtig fint ud, det bliver nok en lækker pude!

  Ha en dejlig aften Mia:)

  Knus Siri

  SvarSlet
 4. Mia, har du kontakt med din fagforening? Da jeg brændte ud og skulle søge om flexjob, fik jeg god og uvurderlig hjælp i Arhus Lærerforenings konsulent i disse sager.

  Det er nu ti år siden, og jeg synes jeg er en god lærer omend på 50 %.

  Glædelig fredag til dig & dine.
  Kirsten

  SvarSlet
 5. Kære Siri

  Tak for dine altid søde ord! Kunne godt nok være fedt om vi kunne ses til sommer :-) (til blogtræf)

  Kære Kisser

  Min fagforening er i den grad indenover. De har kørt sagen for os fra starten, kørt den videre i Det sociale Nævn, og betaler nu for at der kører en ekstern sag. De har været SÅ fantastiske! Men ja... kommunen finder hele tiden et hul og udnytter det ALT hvad de kan!!

  SvarSlet
 6. Hej Mia

  Hvor må det bare være hårdt. Jeg bliver sgu i så dårligt humør af sådanne historier! Hvad ligner det? De skulle på god gammeldags maner skamme sig skulle de. Men det kommer man jo ingen vegne af, så mon ikke du trods alt har taget det rigtige valg? Man har også brug for at komme ud blandt voksne og bevise sit værd, selvom det så er til en latterlig løn. Jeg er sikker på, at der kommer bedre tider!

  Rigtig god weekend til jer.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Hej Mia.
  Håber for dig og din familie, at I får medhhold i sagen. Så ærgeligt at kommunen arbejder imod jer, istedetfor at støtte op.
  Superfin patchwork! Hvor har du fået fat i det skønne stof med 4kløverne, og Marimeko?
  Mange hilsner Christina

  SvarSlet
 8. Hæng på og bliv ved med at holde fagforeningen i hånden. Jeg er sikker på I får ret i sidste ende.

  Glædelig lørdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 9. Hej Christina

  Holly's kløverne er fra en mulepose jeg fandt i sommers i en genbrug - ganske nyt :-)

  Marimekkostoffet er købt for mange år siden i København.

  Smil fra Mia

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...