mandag den 12. juli 2010

FERIE - indkøb

Nå dagen i går kom til at gå med allergi-tanker og farvel-grill-hygge-spisning hos mine forældre med bror og kæresten før de i dag tog til Italien.

Men i dag skal I have billeder af mine indkøb på ferien :) Så nu bliver der billedspam :)

4 forskellige sæt 70'er sengetøj. De tre ligner hinanden men er i forskellige toner. Der var ikke noget i lidt mere pangfarver, så hvis du ønsker at bytte noget til mig med noget af dette så er jeg meget interesseret. Men skønne er disse tre nu også.


Forskellige børnesengesæt blev det også til. Hos os er Bamse og Kylling et kæmpe hit, ligesom frugtposer/ærteposer på min hjemmeside også altid har været et hit. Så det var fint at finde lidt af det også.I en antik-butik fandt jeg to helt ubrugte Holly's net - hehe - lidt sjovt sted. Måtte betale en flad 20'er - super fedt :) Nederste to billeder er Bo Bendixen klistermærker og postkost - elsker hans naive streger.En skøn porcelænsuge til lys og to af mine ynglingsting på postkort (Tinsoldaterne og Aben) fik jeg gratis i en skøn butik - de er super skønne og lige mig :)

Endelig fandt jeg dette skønne tapet til ret billige penge. Købte en rulle til mig selv og en til hende her. Jeg fik i den butik lidt Marimekko-gavepapir i pink - uhm skønt!

Selvom man er på ferie kan man jo godt net-shoppe - som jeg bare elsker :)
Købte 2 cloverhækle nåle til 42 kr. stk. til svigermor i fødselsdagsgave fra August, den skønne Løve-bog og så fandt jeg (endelig) en unik Karoline-koen item, som skal indremmes og hænge i mit køkken. Er en sucker for lidt anderledes ting som stadig passer til min historie. Og Karoline-koen er jeg jo opvokset med og samtidig var min mor skilteskriver og skrev ofte for Karolines produkter :)


Nå det var det for nu - jeg har stadig nogle net-shoppe ting i vente, men håber de kommer i dag :)


HUSK min give-away (kun 4 deltagere til en unik plakat af dit barn - kan da ikke passe??)

Sommersmil fra Mia

4 kommentarer:

 1. Fede ting du har fundet. Hvor har du fundet tapetet og hvad måtte du give for 1 rulle? Jeg kunne godt snart bruge en rulle mere:-)
  God dag!

  SvarSlet
 2. Hej Julie

  Tapetet er købt i Ebeltoft i en skøn butik nede ved rådhuset. Den var helt nyåbnet og forhandler mest Marimekko. Kan desværre ikke huske hvad den hedder. Gav 129 kr. pr. rulle, og der var to ruller tilbage da jeg havde været der :)
  Havde jeg vidst du gerne ville have en, havde jeg bestemt købt en til dig.

  Sommersmil fra Mia

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint dit bamse sengetøj, er det noget du har mere af. og bytter du evt?

  Kh Sara

  SvarSlet
 4. Hej Sara

  Jeg har ikke mere af det Bamse stof, men jeg har noget andet. Hvor meget vil du gerne have? Har ikke hele stykker, da vi selv bruger det, men kan godt finde mindre stykker til dig.

  Smil fra Mia

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...