onsdag den 15. september 2010

BLOGUDFORDRING #6 - Mamma Mia's Verden

Her er så det sidste bidrag til min egen BLOGUDFORDRING. Den kommer fra ... MIG :-)
(der er en jeg ikke har hørt fra, og to som arbejder hårdt på at blive færdige - de kommer naturligvis på bloggen, når de er klar)

Jeg var fra starten helt sikker på, at jeg ville lave noget ud fra sangen "se min kjole", da det er en af de sange jeg har sunget meget for August lige siden han var helt helt spæd. Jeg har fra start sunget sangen som "se min bluse", da det dersens kjolehalløj ikke passer sig til en dreng - hehe. Det betød at jeg troede jeg ville lave en bluse til ham med ting fra sangen.

Men... det var bare ikke den helt rigtige idé for mig. Så en dag August og jeg sad og tegnede, slog det mig, at han da manglede et forklæde. Og pynten på det forklæde skulle være hans egne tegninger.


Jeg brugte cowboystof til den ene side og voksdug til den anden side. Så er der én side til når vi tegner og én til når vi maler/laver mad.
Jeg har ikke haft som formål at skabe et forklæde som man aldrig har set før, det var ikke dér min kreativitet skulle komme til live. Derfor brugte jeg slet og ret mønsteret fra Elsebeth Gynthers skønne bog.

Jeg strøg vliseline på bagsiden af cowboystoffet og tegnede så hans tegninger af. Ikke alle streger, kun streger i farverne RØD, BLÅ, GUL, GRØN, SORT og HVID, da det er farverne i sangen. Det var fuldstændig fantastisk at følge Augusts streger. Jeg følte nærmest at jeg fik lov at komme rigtig tæt på ham og hans kreativitet. Nogle streger var hårde og vilde, nogle bløde og milde. Hans farveskala var stor, og hans hjerte var lagt i enhver tegning.

Nogle streger har jeg broderet i hånden med bagudsting, nogle er håndbroderet med nedlagte sting, nogle har jeg maskinbroderet med ligudsting og forskellige zigzagsting. Det giver en rigtig god effekt synes jeg, at nogle er håndbroderet og nogle er maskinbroderet. Det giver ligeledes en god effekt, at nogle streger er ovenpå hinanden.

(læg mærke til at billede tre et taget i karbadet - jow jow - projektet var med mig overalt!)På voksdugsiden ville jeg have, at der var en lomme med Augusts navn. For at skabe sammenhæng med den anden side blev lommens forside lavet i cowboystof. Hvert bogstav blev således håndbroderet med hver en farve fra sangen.Den blev foeret med voksdug, således at der kan komme en våd klud el. lign. i, når vi er i sving.


Jeg er meget glad for det helt unikke forklæde, som måske mere er Augusts kreativitet end min. Han skal have det i fødselsdagsgave, så I får billeder af det i brug senere.


Endnu engang MANGE TAK til dem der ville være med. Det er IKKE sidste gang jeg laver en blogudfordring!!


Mange mange KREATIVE smil fra Mia

5 kommentarer:

 1. Hvor er det fint - og sikke en genial ide at bruge Augusts egne streger.
  Men du har helt ret vi har lavet to meget forskellige versioner af "se min kjole"..

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en fantastisk idé.

  SvarSlet
 3. Tak piger - hvor er I søde.
  Ja jeres var jo også så fantastiske altså!!!

  SvarSlet
 4. Sikken en sød idé, og resultatet er da blevet fantastisk!
  Flot arbejde!
  Kh Louise

  SvarSlet
 5. Det er altså bare sådan en super god ide :)
  hvor er det et fint forklæde... det var bare så skøn en udfordring, og vi har alle føler jeg fået noget brugbart ud af den... dejligt at sådan en udfordring kan give en inspiration, og som her i din ide, kan hjælpe med noget der mangler og gøre det sjovt :)
  KH Micha

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...