torsdag den 23. september 2010

Smilets By - hvad skal vi se?

På mandag skal jeg (også) til Århus med min partner i firmaet - www.uniqrea.dk :-)

Vi tager af og til på inspirations/hyggeture - og denne gang er det altså Århus vi skal til.


Jeg har været i Århus et hav af gange og synes jeg kender mange skønne steder, meeen der må være steder jeg ikke kender, som DU kender!

Så fortæl fortæl - hvad skal vi se, når vi gerne vil se genbrug, stofbutikker, børnebutikker og lign.

Smil fra Mia

3 kommentarer:

 1. Jeg har lige skrevet det samme inde ved Karen, men her får du den også lige;
  Isenkræmmeren i Trøjborg er ENORMT skæg at besøge - så mange sjove ting, både mærker og bras... og så er der et hav af stof inde bagved :) Der er et væld af lækre farver, og jeg kan altid finde en sjov gave eller noghet fedt til hjemmet! Igår fandt jeg de fedeste havenisser i træ med solbriller, og så var hele nissen farvet i enten pink, gul, turkis, grøn eller rød :) det siger lidt om de funke ting man kan finde der :) adressen er Tordenskjoldsgade 57.

  SvarSlet
 2. Latinerkvarteret der er flere skønne butiker og jeg har læst et sted (som jeg ikke kan huske)at der er kommet en ny stofbutik i det område.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 3. Jeg har selv lige været på shopping i Århus. Og gud hvor jeg bare elsker Latinerkvarteret. Det er noget for enhver smag. Der ligger også et par genbrugsbutikker/second hands... Den ene hedder Dengang og er super fed. Den ligger i gården bag Boxdelux, som iøvrigt også er et besøg værd. Ellers er der Krutter og et par børnetøjsbutikker mere som er ret spændene. Den nyåbnede stofbutik hedder Stof og Stuff. Den er ikke ret stor, men udvalget er faktisk ok synes jeg. Hvis du er til stofbutikker, så slå et smut forbi Citystoffer, som ligger over for rådhuset. DER er der stoffer. Uha.
  God tur :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...