lørdag den 10. november 2012

Spam - hvad gør I?

Jeg er ved at blive vanvittig over, at få så mange spamkommentarer. Hvordan slipper jeg af med disse belastende kommentarer uden at skulle sætte "koder" på hver kommentar??

9 kommentarer:

 1. Jeg har fjernet så anonyme ikke kan kommentere, det har stoppet det fuldstændigt.

  SvarSlet
 2. Jeg syntes at bloggers spamfilter er godt til at fange de uønskede kommentarer, og jeg rydder op i folderen ind imellem. Jeg har endnu ikke oplevet at spam har fundet vej til bloggen. Og kun én gang er en okay kommentar blevet spamstemplet.

  SvarSlet
 3. jeg er også pisse træt af det Mia! Endelig tror jeg der er en kommentar og så er det om viagra! Og det behøver jeg ligesom ikke ;)

  SvarSlet
 4. Jeg har ligesom Frøken Fogh ikke oplevet, at en eneste spam-kommentar har fundet vej til bloggen. Bloggers spam-filer tager det der kommer hos mig. Men mængden er stigende, det giver jeg dig ret i. Desværre.

  SvarSlet
 5. Det er jeg også mega træt af. Jeg prøver lidt forskelligt af. Lige fortiden har jeg kommentar moderation, sådan så jeg skal udgive kommentarerne, før de vises på bloggen. Jeg har dog ikke haft nogle spamkommentarer på min blog, men en hel masse i min mail indbakke.

  SvarSlet
 6. Ja, lige for tiden får jeg også en masse spamkommentar, ret så iaterrende, men heldigvis som Mette også skriver, så kommer de først til min email, da jeg skal godkende dem først.

  Håber der er andre, der kan finde en løsning på dette problem.

  SvarSlet
 7. Tja.. enten det eller at man skal skrive en dum kode... så vil jeg hellere slette dem fra min mail. For jeg orker ikke at jeg skal lave 1-3 forsøg inden jeg kan få lagt en kommentar.

  SvarSlet
 8. Jeg har også netop oplevet, at spamkommentarer er sluppet igennem "nåleøjet" hos blogspot - og det er da ret irriterende. Men jeg kan se i mappen, af det kun er 5 ud af 298, så det er da alligevel ret fint. Nu har jeg ændret indstillingen, så anonyme ikke kan kommentere.

  Det værste var, at jeg for få dage siden fik min erhvervs-blog ødelagt - først af spam i store mængder, derefter af malware, så ingen kunne (eller turde) gå derind. Alle sider, der linkede til det, blev også berørt, så jeg var nødt til at aflive erhvervs-bloggen helt og nu starte forfra med en ny adresse. Så der er åbenbart travlhed i hacker-verdenen lige nu... er det ikke bare SJOVT?! Ih altså!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...