fredag den 28. februar 2014

Tilbygning #2: Garderoben

I føljetonen  om vores tilbygning, får du her vores færdige garderobe af se.
 
Du kan se vores kontorområde lige HER.
 
Vi starter inde i stuen med et kig ud mod badeværelset. Dette rum var før vores soveværelse. Heerup plakaten for enden fik vi af mine svigerforældre under deres bryllupstale til os. Den har stor betydning for os, og jeg elsker at se på den og mindes den magiske dag. Den lille nisse symboliserer naturligvis August.
 

Når man så lige vender sig til venstre, så ser man mine hjemmelavede wallstickers, som jeg i al beskedenhed er vældig glade for. De har ikke kostet mig mere end et par timer og 50 kr. at lave imodsætning til de dyre (originale) til op mod 600 kr.

 
Her samme billede set i et andet lys. Trip Trap skamlen fik min mand af sit arbejde i julegave, og den passer jo perfekt ind her foran spejlet fra Ikea og ovenpå tæppet fra Netto.

 
Drejer vi så lige lidt mere mod venstre, ses mit super lækre skab ! Tænk engang, før havde jeg fire hylder, nu har jeg fire hele skabe gemt fint væk under lågerne fra Kvik. Mine gardigans hænger på bøjler, hver type tøj har sin egen hylde og ja selv min brudekjole har fået en særlig hængeplads - det er det rene luksus, og jeg elsker det!

 
Et kig over på den anden væk, ind mod stuen, ses min hjemmelavede version af en daybed pallesofa. Pallerne har jeg fået gratis af bekendte. Madrassen og puden har fået hjemmesyede betræk af div. kraftige stoffer fra Ikea, ligesom alle rammerne også er fra Ikea. Et rigtig hyggehjørne, som vi egentlig har brugt en del allerede.


Vi har længe godt kunne tænke os en mindevæg. Ikke en gallerivæg som sådan med kunst, men mere en væg med billeder af oplevelser, der har betydning for os. Det er nu blevet en virkelighed, og jeg er så glad for den! Billederne kan naturligvis skiftes løbende, og dette er også meningen. Pt. er der alt fra min mands og mine mange rejser fra vi var unge til August og lillebror i maven. Måske ser det ikke helt lige ud fra denne vinkel, det var ret svært at få fotograferet, men den er snorelige i virkeligheden ;-)

Lyskæden i pallesofaen er så hyggelig, og giver en super fin stemning om aftenen.


Ved siden af mindehjørnet, ses kontorområdet.

 
og her fra enden af garderoben ses døren ind til soveværelset.


I får lige lidt detaljefotos
De sidste to billeder er taget inde fra kontorområdet og viser forskellen på loftshøjderne, som altså giver tilbygningen noget helt særligt. Det er lidt sjovt at tænke på, at det hul der er imellem rummene før var dør og vindue fra soveværelset og ud på en terrasse.


Åbningen er næsten to meter bred, og giver en masse rum og det føles derfor på ingen måde klemt. Ligesom det også virker mere naturligt, og ikke særlig tilbygningsagtigt.Som en lækker feature, har min bror, som har lavet al el i huset, sørget for at al lyset kan dæmpes, og det er med til at give en rigtig god stemning om aftenen.

Det var garderoben, stay tuned, for snart er det soveværelset I skal se.
 
Smil fra Mia

4 kommentarer:

 1. HVor ser det bare hyggelig ud!
  Og dine wallstickers er da bare flotte:)

  SvarSlet
 2. Det er så flot en tilbygning - Jeg er lidt misundelig på jeres hobbyrum, det må være dejligt at kunne være sammen om jeres hobbyer (uden at skulle pakke dem væk konstant)

  SvarSlet
 3. Det er bare så flot! Og som altid,når du er indover: gennemført! 👍😃👍

  SvarSlet
 4. Det ser super godt ud :) må man høre hvor du har købt klistermærkefolie henne?? Skal nemlig selv igang med at lave lidt om herhjemme og flytte rundt på lidt værelser ;0)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...