lørdag den 7. maj 2011

FEDT FORÅRSMARKED - på flere måder

Endnu en dag på Odense Havn er overstået. Markedet har været så godt besøgt, men vi har ikke solgt ligeså godt som i går - faktisk kun halvdelen. Men når det så er sagt, så må jeg sige dagen har været rigtig skøn.

For RIGTIG mange af jer skønne blogpiger - kendte som ukendte - kom nemlig og hilste på! Piger, I er dog noget af det sødeste! TAK - TUSIND TAK! fordi I gav jer tilkende - hvor er det fantastisk at møde jer!

Også en KÆMPE TAK til de søde skønne blogpiger, som også udstiller på markedet, og som jeg efterhånden har været så heldig at være sammen med en del gange. Jeg er skusme kommet til at holde helt af jer, og er ærgelig over, at jeg ikke er med på lejren alligevel i dag - men sådan er det jo desværre! Jeg ved I hygger jer, og jeg glæder mig allerede til at bruge hele dagen med jer igen i morgen!

Nogle af varere fra markedet - der er kun to sengeremser tilbage og ingen sættekasser -
 men vi har så mange andre lækre varer - så kig endelig forbi!

Jeg håber at se endnu flere i morgen!

Mange smil fra Mamma Mia's Verden aka uniQrea på markedet!

6 kommentarer:

 1. Det har virkelig været nogle hyggelige dage! :-)

  Når det så er sagt, så synes jeg ikke, at besøgstallet var enormt idag...desværre :-( Men der var et stort arrangemnet i Odense Centrum, så måske folk har valgt det idag, og så tager på marked imorgen? Dét satser vi på ;-)

  K.H June

  SvarSlet
 2. Jeg takker for en rigtig god markedsoplevelse :-) Det var en rigtig lækker bod du havde, og en dejlig varm og oprigtig interesse for alle der kiggede forbi din stand... Håber salget går lidt i vejret imorgen:-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare super fint ud Mia...bare jeg dog kunne have været med, men det må blive en anden gang.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Sjovt at hilse på een man læser med hos ;) Og tak for solsikkerne... og hjertet til mor, skal afleveres imorgen ;) Håber hun er lige så vild med det som jeg er.
  God dag til jer imorgen... og god vind med salget!

  SvarSlet
 5. Hey, ja det var sjovt lige at hilse på.
  Og min mor blev vildt glad for hjertet. Rigtig god ide du havde lavet dem :-)

  SvarSlet
 6. Det var desværre så lidt jeg nåede at se jeres ting, men hvor var det dog hyggeligt lige at sige hej og få en hurtig snak. :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...