torsdag den 19. maj 2011

Kom an bededage!

Ja der går lidt imellem indlæggene for tiden. Der er bare så meget der fylder tiden ud. I lørdags var manden min og vores dejlige August i Legoland. Årets første tur. Min mand havde fået et sæsonpas i fødselsdagsgave, August er stadig gratis, og jeg havde en fribillet gennem mandens arbejde. Vi havde også fået 330 "legolandpenge", som vi så brugte til at få sæsonpas til mig samt parkeringskort. Så alt i alt totalt gratis (igen) i år for os - skønt.

Vi havde en dejlig dag - kunne tydeligt mærke August er blevet 1 år ældre. Sidste år tog det tre besøg før han tøede helt op, men han turde stadig næsten ingenting prøve, heller ikke i Duploland. Men i år sprang han på toget med det samme vi kom derop. Vi prøvede også (som vi kalder det) ballongyngen, hestekarrussellen, det store tog, zebratoget, slukkede ildebrand - total Brandmand Sam hit og endelig så vi naturligvis Atlantis. August havde den bedste dag - og glimtet i øjnene og "jeg elsker mor og far" sætningen var prikken over i'et for de glade forældre!

Familien I Legoland - her på tur i toget

Mandag havde jeg skole-hjem-samtaler i 1.a - det gik rigtig godt, men er som altid en hård omgang med 15 forældre/elever i streg. I år var vilkårerne også lidt hårde, eftersom jeg kun har kendt eleverne i 6 uger. Men det gik som sagt rigtig godt!

I går var jeg til "Alt for damernes" kvindeløb sammen med 20 kolleger. Det var en super oplevelse. Jeg fik en okay tid, dog er der plads til forbedring ;-)


Tirsdag fik jeg lækkert stof ind af døren - købt på ts og zoo stoffet har søde Betine sendt mig kvit og frit - TUSIND TAK Betine. De to nederste er sengesæt købt i den lokale genbrug - uf de er LÆKRE! Sig endelig hvis du vil bytte, da jeg har en del af det.


I dag har vi malet legehuset og plantebordet og så er jeg gået igang med at slibe disse (med tiden uden tvivl) totalt fine Hukit stole ned. Dem har jeg købt for 50 kr. stk.!!! og søde Camille har så hentet dem for mig og taget dem med i toget hele vejen til Forårsmarkedet. Endnu engang TUSIND TAK Camille - det er godt nok fuldstændig fantastisk at du gad gøre det for mig!!


I aften står den på varme hveder med mine forældre. I morgen drager vi mod Odense - Thomas Toget venter nemlig på os ;-) Kan I nu have en SKØN bededagsferie!

3 kommentarer:

 1. Øj noget fint blåt retro stof - hvor har du været heldig at finde det i genbrug! Jeg vil gerne bytte, så send mig endelig en mail med hvad du mangler:-) julie_lykke@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Det lyder som om I har haft alle tiders tur til Legoland - jeg kender godt det der med, at man fra år til år kan mærke at børnene vokser og bliver mere modige...det er fedt:-)

  Super lækre stoffer du har, åh hvor ville jeg ønske at jeg havde et eller andet lækkert at bytte med, men mine retro lagre er desværre ved at være helt i bund...men jeg har et STORT lager af nyt stof, også med nogle super fede børnemotiver i pang farver, i mindre størrelser - perfekte til lappetæpper, frugtposer osv...sig endelig til (jeg kunne sagtens lave en god portion forskelliget stof til dig for lidt af dine retro??) Hvis du er interesseret så skriv på kim0704@webspeed.dk så kan jeg sende lidt billeder til dig af hvad jeg har...

  Og jeg vil slet slet ikke kommentere på Hukit stolene...FØJ da for et røver køb - bare det var mig:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Velbekomme :) Og rigtig god fornøjelse med Thomas Tog! (Gider heller ikke kommentere på stolene... Heldige dig! :))

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...