onsdag den 11. maj 2011

Markedefterdønninger

Markedet er overstået - og selvom jeg har haft så meget, jeg gerne ville fortælle, har jeg faktisk været helt tom. Jeg har været så træt, siden jeg kom hjem. Det var så fantastisk at være afsted alle tre dage sammen med så mange søde piger, som er kommet til at betyde en helt del for mig gennem det sidste år. Jeg nød naturligvis også at hygge i standen med min dejlige svigermor. Jeg stod ikke i standen som Mamma Mia's Verden, men under min internetbutik uniQrea. Alligevel kom der SÅ mange søde piger hen for at hilse på og se giraffen. Det var meget berigende at hilse på jer - TAK fordi I gav jer tilkende, det betyder meget for mig.


Retro cowboykjole str. 1 år - 299 kr.

Marimekko kjole str. 1 år - 225 kr.
uniQrea solgte egentlig godt. Ja altså - vi blev ikke ligefrem millionære, men vi er tilfredse, omend man jo altid gerne vil sælge endnu mere ;-)

God mor hjerter - kan bruges som mor-, veninde- eller barselshjerter - 40 kr. stk.

Vi oplevede at mange besøgende var helt overvældede over markdet og nærmest ikke kunne købe noget, fordi de ikke kunne beslutte sig. Der var også rigtig meget at se på - og rigtig meget GODT at se på. Jeg købte selv lidt forskelligt - de skal I se senere.

Fredagen var uden tvivl den bedste for os. Vi solgte for det samme fredag, som vi gjorde lørdag og søndag tilsammen. Fredag oplevde vi at alle de barslende kom med barnevognene - og de var handlelystne. Lørdag oplevede vi at familierne kom, og mange sagde, at de ville kigge på nettet da de ikke havde ro med mand og børn ventende ude i midtergangen. Søndag syntes vi der kom mange ældre, ja én blev faktisk så sur på vores nabo, fordi det ikke var det marked, han regnede med. Min svigermor gav ham lidt gas - han gik videre ;-)


Cupcakes kit - 25 kr. stk.

Vi havde kun én kunde, som virkelig rystede os - hun var i den grad ikke rar! Men ellers oplevde vi kun glade og super søde kunder - TAK for det!

TUSIND TAK til Lis, Pernille og Karsten - WOW hvor var det godt arrangeret - sikke et stykke arbejde I havde lavet.

http://www.uniqrea.dk/ er opdateret med mange af de nye varer - kig endelig forbi. Her i indlægget har jeg vist nogle af varerne der stadig er til salg - skriv endelig hvis du har interesse på mia.soerensen@hotmail.com

Det blev vist lidt rodet - men nu er det skrevet - jeg har haft så svært ved at få ordene ned.

6 kommentarer:

 1. Dejlig at høre at du havde en god weekend og at du fik solgt lidt:)

  SvarSlet
 2. Tak for dine tanker, selvom vi fik talt lidt sammen om lørdagen:-) Du havde en rigtig indbydende stand, og min datter er superglad for solsikkefrøene som er blevet sået i haven - sød idé!

  SvarSlet
 3. Du havde en fantastisk stand! Jeg blev meget imponeret af alt det skønne :)

  Jeg lægger billeder ud fra din stand snart - syntes det var så mange fine folk og ting på markedet at jeg deler det op lidt ;)

  SvarSlet
 4. Hej Mia
  Tak for sidst:) Det var dejligt at se dig igen, og jeg synes virkelig også, at det var hyggeligt med alle de mennesker (kendte som ukendte), der kom og sagde hej! Meget overvældende, men også dejligt.
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Som mor på barsel dukkede jeg selvfølgelig op om fredagen. Jeg turde på ingen måde vente til lørdag og slet ikke til om søndagen - for tænk hvis de bedste ting var solgt. Der var så mange skønne ting, som måtte i min medbragte barnevogn. Men der var også så mange ting, jeg gerne ville have, som jeg måtte lade ligge - bare fordi jeg ganske enkelt ikke kunne være bekendt at bruge alle husholdningspengene - vi har trods alt 4 børn, der skal have lidt mad :-)
  Super dejligt at bruge tid hos dig søde Mia.

  SvarSlet
 6. Mia du lever virkelig op til alle dine smil. Tak for din hjælp du ved hvad jeg mener :-) Stort knus

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...