fredag den 20. maj 2011

Kage og Kjole

I dag var vi som, nævnt i går, en tur i Odense for at se og køre med Thomas Tog! Se det var et hit! Billederne får I en anden dag.


Jeg har også lavet hjemmelavede romkugler i dag. Det skulle egentlig have været popcakes, men øh... de blev for tunge og for bløde, så nu blev det altså til (meget lækre) romkugler. De ser ikke lige ud som jeg synes de skulle, men pyt de smager godt. De skal bruges i morgen til en helt særlig dag - den hører I nærmere om en anden dag.


Jeg fik også syet denne fine "Bølle" kjole færdig til min bedste venindes dejlige datter. Min veninde havde, og har sådan set stadig, Bølle som barn. Den er så tyndslidt men følger hende stadig. Da hendes datter kom til verden havde jeg fremskaffet en af de originale Bøller (helt ny) til hende. Og da jeg fornylig så dette skønne stof hos Line, ja så slog jeg til. Prinsessen har netop fået den, og hun blev så glad og sagde pænt "hej" til alle Bøllerne :) I morgen skal de til Tyrkiet på ferie, så den skulle jo nå at være færdig :)5 kommentarer:

 1. Sikke fine og lækre kager Mia.. og skøøøn kjole
  :-)
  Har du forresten kigget på en mulig kage-pynte-dato?

  Kram Berit

  SvarSlet
 2. Din venindes datter er heldig at få sådan en sød kjole :)

  SvarSlet
 3. Det kan godt være at det ikke er blevet til popcakes, men de ser godt nok gode ud! Mums...heldige de som skal have dem!
  Lene

  SvarSlet
 4. Deler du ud af den opskrift på romkugler?? :-) Så fin kjolen er...kan godt huske Bøllerne fra jeg var lille :-)

  SvarSlet
 5. Årh de kager ser lækre ud. Ja har du en opskrift du vil dele?

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...