søndag den 22. maj 2011

Forrygende Polterabend

I går skulle min mand og jeg til polterabend hos gode venner. Jeg havde arrangeret pigernes. Bruden er min kære veninde, som jeg mødte på perronnen i Jelling, den dag vi skulle begynde på seminariet. Det var venskab ved første blik, og vi har nu kendt hinanden i 8 år.

Dagen program så således ud:
 1. Vi overraskede hende i haven
 2. Vi spiste en let frokost og der blev holdt dildoshow hos hendes søster
 3. Vi var på diskotek One i Fredericia, hvor vi fik danseinstruktør på. Først stod den på zumbaopvarmning, og derefter skulle vi lære en koreografi til Michael Jacksons "Beat it". Min veninde er KÆMPE Michael Jackson fan! Hun fik en FED jakke fra Vero Moda på, den er sort med guldknapper og er total meget M.J. stil. Hun fik sort hat og en hvid handske på. Hun fik sorte leggings og en sort bluse på også. Hun synes dog det var for varmt med blusen, så hun smed den og dansede i bh og jakke. Hun var den mest sexede M.J. vi havde set! OG damn hun gjorde det godt! Der kom en fyr til sidst og optog det hele til en musikvideo, som skal vises til brylluppet. Vi andre var backupdansere ;) Til sidst blev der taget super fede fotos af hende! Det ene skal forstørres op og give i bryllupsgave til dem. Og et fællesfoto af os andre samt den handske hun havde på (som vi har signeret) skal indrammes og også være en gave.
 4. Hun blev hentet på motorcykel og fik en halv times tur for fuld udblæsning. Først var hun noget nervøs, men syntes det havde været så fedt bagefter!
 5. Hendes søster arbejder i en Vero Moda og en Only, så der skulle vi hen bagefter. Butikkerne blev åbnet kun for os, og mens vi fik drinks og hørte højt musik, fik vi lov at shoppe igennem med 25% rabat! Fik jeg sagt vi var 9 piger? Det var skusme en fed oplevelse. Bruden fik forskellige sæt tøj på, og fik så lov at få et helt sæt gratis, som hun kunne have på til festen lige bagefter.
 6. Fest med drengene - mad udefra og bare SUPER hyggeligt!
I dag er vi noget trætte, men en god oplevelse rigere!
Overvejer om menuen ikke skal ligne denne her af fantastiske Lauras i aften! Bare lidt usundere ;-)

Billedet er lånt HER! Sig endelig til hvis det skal fjernes!!


August sov hos mine forældre, hvor den stod på tur i skoven med kaffe og kage og mad til rådyrene. Han var vågen til 22.30 - den bandit! Og så stod han op kl. 6 - han sover bare ikke sin tid væk den dreng. Til gengæld sov han kl. 11 her til formiddag, så fik vi også lige en lur. Lige nu lyner, tordner og regner det her i byen. Det er faktisk lidt hyggeligt :)

I morgen har jeg den sidste dag med skole-hjem-samtaler - det bliver nu rart at få det overstået.
Til alle jer der har skrevet mht stofbytte, opskrifter og bestillinger - jeg skal nok vende tilbage tirsdag :)

3 kommentarer:

 1. Det lyder som en helt igennem dejlig dag, I havde jer. Er imponeret over, hvor meget I også har nået, og kan levende forestille mig, at det har været en ren fest i den tøjbutik ;)
  God fornøjelse med tømmermændsmaden :)

  SvarSlet
 2. Jeg ville nok lade den lokale pizza mand klare den med maden - hvis du spiser min kreation kan jeg udentvivl garantere en sygedag :)
  Dejligt at I alle 3 har nydt weekenden :)
  KRAM

  SvarSlet
 3. Det lydder som I har haft et fantastisk polterabend. Zumba er også rigig sjovt til sit polterabend, og man får rørt sig så godt. Jeg håber I fik et lige så fantastisk bryllup :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...