lørdag den 7. august 2010

DIY - vandflasker

Her kommer så en DIY på vel nok det nemmeste kreative projekt, som alligevel ender med at være super fint og meget specielt til en hvilken som helst anledning! 1. Materialer der skal bruges: printede skabeloner (det kan sagtens printes på alm. papir, men til eks. vores bryllup printede jeg dem på højglans karton (ca. 80 g.), dobbeltklæbende tape, saks og/eller papirskærer
 2. Etiketterne fjernes fra vandflaskerne
 3. Alle nye etiketter skæres ud
 4. Der sættes dobbeltklæbende tape i den ene side
 5. Etiketten rulles om flasken (til vores bryllup satte jeg dobbeltklæbende tape på begge ender, således at etiketten sad fast både på vandflasken og papiret - dette er dog kun nødvendigt, hvis man vil have at etiketten ikke rykker sig)
 6. Folien tages ad tapen og lukkes fast. Stram godt til - så får du det bedste resultat.
 7. Det færdige resultat close-up.
 8. Det færdige resultat med flere flasker. Til vores bryllup lavede jeg 3 forskellige etiketter - det gav et super fint resultat. Og flere måtte bare eje en af hver - lidt sjovt :)
Voila - det er da nemt!!

6 kommentarer:

 1. Og de ble flotte de flaskene!
  Jeg har min med meg hjem til Norge. Jeg kom hjem i dag etter 2 flotte uker ferie i ditt deilige land!! Og sååå hyggelig å treffes på BlogPicnic!
  Jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten til å treffe deg og alle de andre flotte damene. Så gikk tiden så altfor raskt. Man får jo ikke snakket skikkelig med alle, men nå skal jeg rundt og kikke innom de forskjellige bloggene :o)

  Ha det bra så lenge!

  SvarSlet
 2. Kære Namaste

  Også tusind tak for sidst til dig - det var rigtig dejligt at møde dig! Tænk engang at hele to skønne piger fra Norge kunne komme! Super flot!

  Du må have en rigtig skøn dag!
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. ja det ser faktisk ganske nemt ud.. men men men jeg er ingen computer haj eller jo jeg kan faktisk en masse men jeg glemmer det lige så snart jeg er færdig med at skulle bruge det så jeg tror ikke jeg ville kunne finde ud af at lave etiketterne på computer ;(

  SvarSlet
 4. Kære Natasja

  Jeg sælger på www.uniqrea.dk vandflaskeetikettedesign efter eget ønske - så det var en mulighed. (se under bryllup).

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 5. Sikke en helt fantastisk fremragende ide! Den må jeg bruge til næste gang, jeg holder en lille fest! Tak for inspirationen :)

  SvarSlet
 6. Dejligt andre kan få glæde af idéen :)
  Smil fra Mia

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...