torsdag den 19. august 2010

Hjemvendt fra staden

Uh jeg har haft et godt døgn :) (ja okay hovedpinen er ikke væk - men pyt).

I går ankom jeg til staden ved 11 tiden (noget forsinket pga. DSB - åh hvilke minder jeg fik fra min studietid). Jeg var taget afsted fra Jylland i det vildeste uvejr men i Kbh skinnede solen fra en skyfri himmel. Jeg tjekkede ind på hotellet hvor min mand allerede boede. Da jeg havde pakket ud sms'ede han til mig, at jeg skulle tage hans taske og åbne en kuvert. Der lå sandelig 1000 kr. til mig, som jeg kunne shoppe for - needless to say I was very happy!! Jeg lod regntøjet ligge på hotellet og begav mig med denne bog (som jeg fik da jeg var til foredrag med Julia Lahme i Århus)
samt alle adresserne fra det her indlæg afsted. Jeg gik først mod Vesterbro og derfra videre mod Frederiksberg. Jeg kan pt. ikke lige huske hvor hvad var - så I får bare en blandet landhandel.

Jeg købte disse skønne Hookiebøjler i butikken Prik.
Der fandt jeg også disse helt igennem vidunderlige børneinvitationer med pop-up effekt. Dem husker jeg tydeligt fra min barndom, og de skal indrammes og hænges op på Augusts værelse.

Hos "Abelspendabel" fandt jeg Babapapakoppen og nogle lækre Bobles minidyr (nedsat med 60%), men dem kan I først se når August har åbnet pakken med dem i ;-)

Hos "Det mondæne skur" fandt jeg Rice's plastiktæppe nedsat med 50% - det skal ud i legehuset.

Hos "Donde C" købte jeg de evigt skønne kløver-klips. Jeg har en af hver i forvejen - men de er bare så lækre, så jeg måtte have et helt net med hjem. Der købte jeg også den søde kurv, som også i den grad minder mig om min barndom.

Ved "Abelspendabel" købte jeg en ny og lækker Småfolk plakat til kun 60 kr. Noget billigere end på nettet, hvor fragten kommer oveni.
Ja oki - stødte ind i stof2000 og købte lige et mønster på den vest som jeg efterhånden har lavet 3 af (der kommer billeder senere) - men det er rart at have et mønster i forhold til størrelser til andre børn. Købte også kantebånd og stofdug - til hvad må I se senere!!

Den alt for lækre miniflyvemaskine købte jeg hos "Det mondæne skur" og jeg er helt solgt i den.


Hos en lille butik (jensen og et eller andet på Værndamsvej) fandt jeg de skønne klistermærker.

Hos "Donde C" købte jeg også chokoladeforme, de skal indviges til 2 års dagen :-)

De alt for fede bogstaver købte jeg også i "det mondæne skur" og skal ind i soveværelset (dejligt med korte navne).

Peter Pedal bogen blev købt i Liebe.
Den sidste time før jeg gik tilbage til hotellet, begyndte det at styrtregne, så til sidst hoppede jeg på en bus på Frederiksberg og begav mig mod hotellet. Dér fik jeg lige en halv times afslapning før min dejlige mand kom. Vi klædte os om og gik ud og spiste. Da vi havde spist en dejlig middag mødtes vi med hans lillebror, som arbejder på Planetariet. Han viste os rundt og fortalte om det hele og vi kom også behind the scenes. Det var rigtig fedt og gav i den grad minder om skoletiden. Derefter gav han os billetter til U2 i 3D. Og er du fan af U2 - så vil jeg virkelig anbefale dig at se den!! Så fedt!

Retur til hotellet og efter en god nats søvn satte vi os til morgenbuffeten sammen. Super lækkert. Derefter tog min kære mand på kursus igen og jeg begav mig hjemad på 1. klasse med dsb i en vogn kun med mig i - lækkert!

Det har været super dejligt! (og minder mig om at jeg aldrig fik vist jer billeder fra vores bryllupsdag - de kommer snart!!).

Lige om lidt henter jeg guldklumpen og så skal vi bare nyde hinanden resten af dagen!
Kan I have det så smukt piger!

Smil fra Mia

4 kommentarer:

 1. Hold da op en masse lækre sager :-) Det lyder som en virkelig dejlig tur :-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 2. Hold da op, jeg tror at jeg måtte knibe mig selv i armen, hvis jeg fik sådan en dag ;O))))
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 3. Jeg kom lige forbi din blog - her kommer jeg vist til at hænge fast!

  De der kløver-klips, hvad er det for noget?

  Lyder som en fantastisk dag ud har haft :)

  Mange hilsner
  Maria

  SvarSlet
 4. Hej i tre

  Tak for de søde kommentarer - ja det er GULD værd med sådan en dag :-) glæder mig allerede til den næste (hvornår den end måtte komme).

  Kløver klips fra Rice - det er bare klips til at sætte papir imellem el. måske et viskestykke. De er super skønne. Og så mange for 30 kr. - biiiiligt!!

  Smil fra Mia

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...