lørdag den 28. august 2010

En mærkelig skøn dag

August var egentlig lidt mere frisk i morges, 38 i feber, men var ret kvik. Så vi besluttede at tage til sommerfest på min mands arbejde, en fest vi havde glædet os til længe. Det skal lige siges at det er i et meget stort firma her i Danmark, og der kom ialt 800 til denne sommerfest - så det var ret stort.

Da vi ankom var der linet 800 poser op med morgencomplet i. Der var rundstykke, croissant, ost, smøreost, marmelade, smør, nutella, kaffe/te, juice og frugt i hver. Vi satte os ud i stort telt, og August syntes bare det var så hyggeligt. Han elsker når vi er på skovtur - og det her var da lidt derhen ad :-)

Da vi havde spist morgencomplet'en var der stort trylleshow med Mystiske Mister Mox - og det var bare SÅ godt!!

Så gik vi udenfor hvor der var kæmpe aktivitetsområde, her fik August lov at hoppe i hoppeborgen. Dog kun udenfor vinden og med hue på. Så gik vi forbi hjemisbilen og fik os en is. Kl. var blevet halv tolv og vi kunne mærke at August igen var blevet meget varm, så istedet for at blive til den kæmpe store grillbuffet, så tog vi hjem og puttede guldklumpen.

Men sikke et arrangement de havde lavet på hans arbejdsplads. Der var en hel masse vi slet ikke nåede, bl.a.: kosmeteolog, vinsmagning, helikopterflyvning, besøg i casinoet, popcornsmaskinen, candyfloss maskinen, bmx, krolf, megabordfodbold, bungee run, sumobrydning, gøgl og ansigtsmaling, atv kørsel og paintball med skumbolde.

Da August igen vågnede havde han 40.3 i feber og vi ringede til vagtlægen, pga. hans mbl. Vi måtte en tur på sygehuset, men de konstaterede at han ikke fejlede noget. Andet end over 40 i feber i 3 dage.

Han holdt min hånd hele vejen hjem - min lille dreng! Han fortjener ikke mere sygdom!

Så alt i alt har det været en skøn dag men også en dag med sygdom igen igen.

Dog faldt han i søvn med 38 i feber - så den var heldigvis faldet til natten.

Aftensmil fra Mia

1 kommentar:

  1. Håber så meget det er ovre i morgen, det er ikke sjovt, når de små er sløje, men det lyder som en fantastisk arrangement:-)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...