torsdag den 27. januar 2011

Hvorfor skal man kæmpe sådan??

Beder dem der ikke oker brok og arrigskab om at lade være at læse med her!!

Den 20. januar fik vi afvide, at vi ikke kan få nogen som helst hjælp fra kommunen på trods af, at vi har VUNDET over dem i Det sociale Nævn, og endda sat præcedens for netop mbl-familier. Kommunen siger " du har jo ikke noget job at miste penge fra " Jeg siger " NEJ MEN DET ER DA FORDI I HAR FYRET MIG fordi I trak vores sag i langdrag..." Havde kommunen hjulpet os som de skulle (og det er jo bevist fordi vi vandt sagen) for 1½ år siden havde vi ikke stået her nu!! Og vi har sådan set vundet sagen med tilbagevirkende kraft, så kommunen skal genansætte mig (for ja, jeg var ansat i selvsamme kommune) og betale min løn til August er rask! Men næh nej!


Det er så lige oveni hatten sådan at jeg kun kan få sygedagpenge et par måneder (max) endnu. Og ja - jeg er så sygemeldt fordi jeg ikke kan stå til rådighed for arbejdsmarkedet fordi min søn er syg. Så nej jeg kan ikke bare melde mig rask, for så skal jeg ud og arbejde og ikke på de vilkår vi har vundet - nej på fuld tid, hvilket ikke kan hænge sammen med en syg dreng. Og nej jeg kan ikke komme på kontanthjælp fordi min mand tjener for meget. Nå jamen så må vi jo gå fra hus og hjem og sælge bilerne fordi kommunen har besluttet at vi åbenbart er så lidt værd, at vi på trods af en KLAR sejr over dem, bare ikke skal hjælpes! Overhovedet!

Og for lige at toppe det hele, så er jeg i den sidste uge blevet kontaktet af to andre mødre til mbl-børn, som også er ansat i kommunen (den ene endda også som lærer), som sku også har fået afslag på hjælp! Hvad fanden bilder kommunen sig ind?? SELVOM kommunen har tabt til os - og de nu VED de skal hjælpe alle mbl-familier. Ja man bliver jo rystet!!

MØGKOMMUNE!!

Vi har pt. 3 muligheder - og vi forfølger dem i følgende rækkefølge:

 1. Læreforeningen har fået en uvildig advokat til at se sagen igennem, og de vil betale en sag mod kommunen, kørende som en erstatningssag (er sat igang)
 2. Fredericia kommune hjælper med at få mig ansat et sted, så jeg kan bruge min tabte arb.fortjeneste til noger (møde den 2/2)
 3. Vi hyrer egen advokat og går til medierne hvis ikke de to ovennævnte går igennem.

Vi er bare rasende, kede af det og helt ærligt så føler vi os til grin.
 
Siden den udmelding er min energi løbende dalet, og nu er jeg egentlig bare træt - TRÆT af det MØGSYSTEM, som ikke tænker på at vi har kæmpet en efterhånden hård og lang kamp for vores lille dreng og for os som familie. Og det kommunen egentlig tænker er bliv skilt, så kan du få den hjælp du vil have, flyt til Vejle, så kan du få den hjælp du vil have, og i den grad tænker de - går den så går den! Men den går IKKE med os - det kan jeg godt fortælle jer. Vi er blevet svigtet så mange gange og nu er det bare nok!!
 
Ja jeg kunne blive ved længe - for jeg har så meget indebrændt - men nu kom noget af det da ud - og det hjalp da en smule!
 
Har du læst med helt hertil - så siger jeg mange tak, det næste indlæg fra mig skal nok være positivt igen!

21 kommentarer:

 1. Jeg sender mange tanker, da jeg ved hvor hårdt systemerne er at kæmpe mod. Man skal virkelig have en stærk ryg og gode rygstøtter for at kunne rumme det. Jeg bliver så arrig når jeg høre om sager hvor systemet forsøger at sno sig uden om. Jeg forstår dig til fulde og ønsker dig forsat go kamp, for det er hvad der skal til desværre.
  Håber du og de andre vinder og kommer ud af det med fornyet styrke.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare uretfærdigt. Jeg vil på ingen måde påstå jeg ved, hvordan det er at skulle kæmpe så uretfærdig en kamp, men jeg ved dog, at din fortælling går lige under huden og min arrigskab begynder at boble.
  Det kan godt være det bare er arrigskaben, der taler; men måske er medierne det der skal til for at der er nogen, der lytter..... desværre:-( Fortsat rigtig god kamp!!
  p.s. der er altid plads til at lytte til berettigede frustrationer!!

  SvarSlet
 3. Surt show, føler med dig. Det system vi har idag er ikke et system til velfærd, hverken for syemeldte eller arbejdsløse, de har bare gjort det hele sværere for os alle, så jeg håber i vinder og der kommer styr på tingene.

  SvarSlet
 4. Håber det aller bedste.., mange tanker Mette

  SvarSlet
 5. Hej søde ven..
  HVAD sker der lige... hvad fanden bilder de sig ind... Jeg skal virkelig godt forstå det vildt hårdt lige nu, især fordi i troede at der var kommet mere ro på efter i havde vundet sagen...
  Jeg ville ønske jeg kunne sige eller gøre noget.. Du ved hvor jeg er søde, du skriver eller ringer bare...
  Tænker på jer..
  Stort knus fra Tina

  SvarSlet
 6. Det æder så mange gode kræfter at kæmpe den kamp, I er i gang med. Jeg håber, I magter at komme igennem og ud på den anden side.

  Bedste hilsner Kirsten

  SvarSlet
 7. Det var da utroligt!
  Jeg håber at I forsat har kræfter til at kæmpe videre.

  SvarSlet
 8. Har man syke barn så har man nok å tenke på! Da blir det ekstra tungt og måtte ta sånne kamper. Ønsker deg og dine lykke til og sender over litt krefter til kampen videre!

  SvarSlet
 9. Hold kæft hvor er det op af bakke:-(.
  Håber det bedste for jer alle.
  Kh. Louise

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare et røv system, der i jeres tilfælde overhovedet ikke stiller op med den hjælp i har brug for.

  Håber I har kræfter til at kæmpe videre, for de fortjener da virkelig, at nogen får skovlen under dem i den kommune.

  Knus Line

  SvarSlet
 11. Det er helt ok at klage og være rasende - også på sin blog. Især hvis man har fået smidt sådan en omgang lort i hovedet, som I har :-(
  Øv, hvor er det bare urimeligt! Sikke en møgkommune!! Fatter simpelthen ikke de kan behandle folk på den måde.
  Jeg ønsker jer det bedste og håber I får det I har ret til.
  1000 tanker fra Trine som glæder sig til på søndag :-)

  SvarSlet
 12. Åh Mia, det er simpelthen så uretfærdigt at I skal kæmpe med/mod det også!
  Jeg håber og ønsker det aller aller bedste for Jer!
  Knus

  SvarSlet
 13. De er nogle idioter! Håber eddermame der kommer noget ud af det I har sat i gang. Det er simpelthen så uretfærdigt at I skal kæmpe sådan! Ikke nok med I skal have et sygt barn, nej I skal sgu også slås med et sygt system. Kram til jer!

  SvarSlet
 14. Hej Mia - Hvad sker der lige....ligner et stort spørgsmålstegn - må/kan de det når I har vundet en sag....ja jeg fatter altså minus. Jeg er også lige ved at sige gå til pressen med det samme for sådan noget skal da frem i lyset. Håber du kan få noget støtte og hjælp fra de andre familier i samme situation.

  Stort knus og vi ses snart

  SvarSlet
 15. Piger - TUSIND TAK - hvert et ord I skriver varmer! Og giver fornyet gejst!

  TAK! Smil fra Mia

  SvarSlet
 16. Kære Mia. For helvede...Forstår ikke hvordan kommunen kan nægte jer den hjælp, som retten har sagt de skal give jer?! Hvad fanden er det for noget? Jeg sender jer en masse varme tanker, og håber I kan holde gejsten oppe, og give dem kamp til stregen. Kram

  SvarSlet
 17. Arh men jeg undrer mig virkelig også... Hvordan dælen kan de nægte når i har vundet? Jeg forstår det ikke..

  Er imponeret over jeres kræfter...

  SvarSlet
 18. Kære Mia!

  I skal da klage over kommunens tilsidesættelse af afgørelsen. Det gør I til Ombudsmanden.

  Det er SÅ frækt, det de gør.

  Mange tanker herfra.

  Knus

  SvarSlet
 19. Er ked af det på jeres vegne, det må være virkelig hårdt.
  Jeg synes i allerede nu skal gå til medierne, også selvom jeg egentlig er imod at man efterhånden er nødt til det for at få noget igennem. Men synes nu i har kæmpet meget og længe med det her. Og det er fint at der bliver kørt en sag osv. men det kan sagtens tage så lang tid at i allerede er gået på røven med det hele, hvis de trækker tiden ud. Så mit forslag er medierne, og sideløbende de andre to punkter. Håber det lykkes for jer på den ene eller den anden måde.

  SvarSlet
 20. Er kommet lidt bagud i bloglæsnin, så har først lige læst ovenstående, og brugt en chunk tid på at sluge den og iøvrigt lige rase over det til sideMANDEN.

  FØØØØØØØØØØØØØØJ! Sikke en behandling!

  Hvordan kan den kommune være sig selv bekendt...er simpelthen helt oppe i en spids over det, men HÅBER DET BEDSTE for jer på trods!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...