torsdag den 13. januar 2011

Vi har brug for BLE-hjælp

August brugte Liberobleer det første halve år, så skiftede vi til Pampers, fordi Liberooerne ikke sad godt på ham, men som 1 årig skiftede vi tilbage, fordi vi bedre kunne lide Liberos up and go (ja her skulle være et og tegn - men jeg har trykket på noget så jeg ikke kan få det frem - kan du løse problemet så sig endelig til!!).

August tisser meget om natten, har han altid gjort. Vi har prøvet at holde igen med vandet om aftenen, men ligelidt hjælper det. Så vi skifter ham hver aften når han sover før vi går i seng. Oftes hjælper det, men der er vel ca. to gange om ugen han alligevel vågner gennemblødt. Og ikke kl. syv, nej så vågner han som i morges kl. 4.30 og har svært ved at sove igen.


Så kender I til en ble, der kan holde til en lang nat uden at man behøver at skifte? Alle råd er velkomne!!!

16 kommentarer:

 1. Vi har også haft svært ved at holde Frida tør om natten, især med UP&GO (ja jeg kan godt lave &-tegnet;)). Vi bruger Vibelle bleer fra Aldi, det er de eneste bleer der har klaret opgaven!

  SvarSlet
 2. Ja det er surt når barnet vågner og hele sengen og barnet sejler.
  Mit barnebarn bruger også Vibelle bleen fra Aldi og den holder ham tør. Selvfølgelig kan han også tisse igennem, men synes ud fra de gange vi har passet ham at det har været hvis den ikke har været lukket helt til. Og ved forældrene er glade for bleen.
  Så prøv :-)
  Håber du får fundet en løsning så du får en glad og tør lille dreng som sover længe :-)

  SvarSlet
 3. Jeg bugte en overgang stofbleer med uldbukser:) Det går ikke galt, men man skal gide det.

  SvarSlet
 4. Nu er det godt nok et stykke tid siden, mine poder brugte ble, men Vibelle-bleer fra Aldi var der altså ingen problemer med - heller ikke dengang. Til den første brugte jeg i starten også faconsyede stofbleer med gummibuks udenpå - de virkede, men som Kat siger - man skal virkelig gide det!

  SvarSlet
 5. Uglen bruger dem fra Rema, og om morgen er de så tunge at vi sommetider overvejer en kran. Men de holder tætte, helt tætte.
  Held og lykke med din søgning, jeg håber du finder de rigtige for det er top træls med vådt tøj og ikke mindst sengetøj:O)

  SvarSlet
 6. Vi bruger dem fra REMA - de har også up&go og dem er vi super glade for og ja, de holder tæt. De koster kun 50 for en pakke, så I kan da prøve dem af :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 7. Når mine børn er blevet lidt større (2-3 år) er jeg gået over til Huggies Dry Nites som natbleer. De er lidt dyrere men holder tæt!
  Jette / Kamma og Ko

  SvarSlet
 8. Det er bare så træls, med våde unger kl. pis om morgenen :( Her bruger vi buksebleen fra LIDL, og den fungere upåklageligt. Vi brugte også i en periode bleerne fra Aldi, men jeg synes Linus lugtede frygteligt af tis, så dem skiftede vi ud. Ellers har vi været glade for Pampers og dem fra Rema ;o) Håber I finder en løsning. Og dejligt I er friske igen... KRAM

  SvarSlet
 9. Hej søde ven...
  Vi har haft sammen problem med Marius og har prøvet alt hvad der snart findes af bleer.. Men det eneste der kan holde ham tør er pampers, og han tisser også rigtg meget om natten.. Men hvis i har prøvet det, kan jeg desværre ikke hjælpe... øvøv..
  Håber i finder en løsning.
  knus

  SvarSlet
 10. Min kollega havde for nyligt samme problem med hendes dreng på godt 1 år. Vi lavede derfor et "sammenskudsgilde" af alle de forskellige bleer vi havde liggende derhjemme (vi er en del der har blebørn). Det blev vist 6-7 forskellige mærker - og så gik hun ellers igang med "operation natteble". En ny ble hver nat indtil de alle var afprøvet. Hun fandt en eller to der virkede OG havde prøvet en masse forskellige UDEN at skulle investere i MANGE pakker til ingen verdens nytte :) Og det er jo meget forskelligt hvilke bleer, der passer hvilket barn...
  Måske du skulle prøve det samme med mødregruppen/vennekredsen/kollegaerne?
  Glæder mig til at høre om det ender med en "ble-undersøgelse" hos dig :)

  SvarSlet
 11. Landlord fra Rema er gode, de er billige, astma-allergi mærket og svanemærket. Held og lykke!

  SvarSlet
 12. Hej Vi har også brug vibelle fra Aldi, de har bare været gode. Jeg tror ikke det er så godt at bruge up and go om natten, de sidder ikke så godt til. Da hun blev større gik vi over til pampers. Måske skal I bruge en str. større som kan suge noget mere men stadig sidder tæt.

  Hilsen Lisbet

  SvarSlet
 13. Afbrudt nattesøvn er absolut ikke en vinder. Vi har brugt Libero, Pampers og Huggies. Alle med fint resultat - men jeg sværger til Libero uden at kunne give en god forklaring på det. Min erfaring med gennemvåde bleer er ikke relateret til mærket, men til at prøve at gå en størrelse op også selvom den ikke passer rent kilomæssigt. Yderligere vil jeg ikke bruge en bukseble men en der kan lukkes efter barnets størrelse. Den lidt større ble kan virke stor og derfor vil man i en periode bruge den lidt mindre om dagen og den lidt større om natten.

  I forhold til børn der vågner på et bestemt tidspunkt om natten, kender man det måske fra sig selv, at man vågner flere nætter i træk på samme tidspunkt uden at ane hvorfor. Det samme med børn - det kan være en "dårlig vane". Hvad der har hjulpet mig er at gå ind og vende min datter en halv time til tre kvarter før dette tidspunkt, så hun bliver afbrudt uden at vågne. Eventuelt tilbyde hende lidt vand samtidig, som hun drikker i søvne. Lægge hende ned på den anden side end hvad hun lå inden. Det er selvfølgelig ikke sjovtcat stå op kl. 4 for at gøre det, men hvis det hjælper..så måske..

  Hilsen Annemarie

  SvarSlet
 14. Pusletid fra Fakta ...ca.45-50 stk i pakke for 55 kr. de er rigtig gode, og holder begge mine piger tørre en hel nat :) (fra 19.00-7.00 for den yngstes vedkommende) og de får begge et glas vand inden sengetid :)

  /Rikke

  www.rumserik.blogspot.com

  SvarSlet
 15. Herhjemme bruger vi bleer fra Rema1000. De er super gode til Nynne som tisser MEGET... Og så er de tilmed billige :)


  MVH
  Mette

  SvarSlet
 16. Jeg har haft samme problem med min søn- men har nu fundet en løsning der virker-træk bleen ekstra godt op foran :-) Tror det er et drengeproblem?!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...