søndag den 9. januar 2011

Søvnig Søndag

I dag er alt foregået i stille og roligt tempo herhjemme. August havde det ok i formiddags så ham og jeg tog til familieidræt, men vi var de eneste der kom. Det var egentlig fint nok, så kunne vi lege med faldskærm, slå koldbøtter, lege fangeleg og grine i ro og mag. Han fald i søvn på vej hjem i bilen (fik jeg sagt jeg er glad for min nye bil?).

Da vi kom hjem var farmanden noget skidt tilpas, og jeg selv havde fået ondt i halsen i går aftes. Så da August sov i 2½ time til middag - gjorde vi også.

Resten af dagen har August haft feber, manden det samme og jeg har heller ikke været for frisk. Så vi har bare nusset stille og rolig rundt. Leget på værelset, set gamle danske film i stuen (elsker det!!) og nå ja så havde August for første gang en appetit der ville noget til aften, så min kyllingefilet og mandens store bøf blev nærmest spist ud af hænderne på os, efter August blev ved at sige mere kød! Hvor han har lært hvad kød er aner jeg ikke, for selvom han snart er 2½, ja så har han nærmest ALDRIG spist kød herhjemme! Nå - men super dejligt - og vi går gerne sultne i seng, bare han er mæt ;-)


Han sov halv otte uden problemer i sin egen seng. Så fik jeg lige ryddet op på syværelset - helt ærligt hvem er det der går og roder derinde, når jeg ikke er der??

2 kommentarer:

 1. Sikke en søndag. Jeg må da vist hækle ham August en kæmpe bøf :)
  Håber I bliver sygdoms frie (som I nu kan) til blogtræf den 30. Glæder mig vildt!

  Kh Laura

  SvarSlet
 2. Så er der da håb for Valdemar endnu *fnis* Han gider heller ikke spise kød herhjemme, jeg går stadig og venter på sådan et gennembrud, som August lige har haft :D

  god søndag! nogle gange er sådan en søvnig søndag egentlig dejlig ;)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...