søndag den 21. april 2013

Allergivenlig godnat

Da August sidste år fik konstateret støvmideallergi samtidig med bynkeallergi, ja så var vi til at starte med meget forvirrede. Når bynken er i udbrud må vi ikke lufte ud pga. bynkepollen og samtidig skal vi lufte ud pga. støvmideallergien. Vi besluttede at prøve os frem. Vaske dyner/puder hver 3. måned, sengetøj hver uge (gjorde vi nu i forvejen), lufte mere ud, når bynken ikke er i udbrud og så skiftede vi hans gulvtæppe ud med et, der var bevist at være godt for allergibørn. Det virker, og vi kan som regel holde hans allergi nede. Vi har dog hele tiden vidst, at når August skulle have en ny og større dyne, ja så skulle han have en 100% allergivenlig en af slagsen. Det har han fået nu!

FossFlakes har nemlig givet os mulighed for at prøve netop en allergivenlig dyne og pude!

 
FossFlakes er et dansk firma, som udvikler, designer og producerer alle deres produkter i Danmark. De har 22 år på bagen og er verdenskendte for deres kvalitetsdesign og strenge regler for forbrugerprodukter, sikkerhed og miljøkontrol. Derudover er alle Fossflakes produkter lavet af 100% extenderede polyethylen polymerer og er naturligt allergivenlige. Det gør dem til et godt fyldmateriale for alle med astma og allergi. Og det var lige præcis det der gjorde, at vi faldt for FossFlakes.

Vi er meget tilfredse med de produkter, vi har fået til August. Det er tydeligt at mærke, at der er tale om kvalitet og samtidig virker både dyne og pude både luftige og lækre. Klart et mærke vi vil anbefale!

Og så vil jeg også anbefale, at følge med i morgen, for der skyder jeg en giveaway i gang, hvor du kan vinde en lækker dyne og pude til dig selv!

2 kommentarer:

  1. Jeg har selv svær pollenallergi (ikke mindre end 3 slags) - I må fortælle, hvordan det fortsat går med at bruge dem!

    SvarSlet
  2. August ser da bestemt ud til nyde både dyne og pude 😃
    Håber han har sovet godt... 💤💤💤

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...