tirsdag den 23. april 2013

uniQrea

Så er min shop klar igen!
 

Velkommen til vores helt nye hjemmeside

Vi var desværre så uheldige, at nogle hackere havde hygget sig med at ødelægge vores hjemmeside/shop fuldstændig, så den ikke stod til at redde. Dette skete i starten af marts måned. Heldigvis kunne vores web-pige hjælpe os i en fart, og i påsken var den nye hjemmeside klar til brug.

Det har taget lang tid at lægge varerne i shoppen igen, og der er stadig flere kategorier vi mangler – men de kommer! Når nu det ikke kunne være anderledes, ja så fandt vi vores positive briller frem og er simpelthen blevet så glade for den nye hjemmeside/shop. Der er mange flere muligheder I den både for os som sælgere men især for dig som kunde!

Du kan bl.a. gøre følgende:

-          Tilmelde dig vores nyhedsbrev på en ny og lækker måde
-          Tilmelde dig shoppen som kunde, hvilket giver dig flere fordele når du handler
-          Købe gavekort til siden


For at fejre den nye hjemmeside/shop vil vi gerne udlodde et gavekort på 150 kr. til shoppen. Alt du skal gøre er, at tilmelde dig vores nye nyhedsbrev. Du finder boksen på forsiden af siden. Vinderen trækkes den 1/5 – vinderen får direkte besked på e-mail.
 

Hvis du bor i nærheden af Fredericia, så holder vi relanceringsaften den 1. maj kl. 19-21 hos mig. Der er 10% på alt denne aften og også lidt godt til ganen. Skriv til mig, hvis du vil høre nærmere.


Smil fra Mia

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin den nye shop. Jeg har tilmeldt mig nyhedsbrev;-)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin hjemmeside - jeg har tilmeldt mig jeres nyhedsbrev :o)

  SvarSlet
 3. Spændende - jeg er tilmeldt mig jeres nyhedsbrev :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med den nye shop....glæder mig til at kigge forbi. Har tilmeldt mig nyhedsbrevet, og vil dermed gerne smide et lod i puljen...

  SvarSlet
 5. tillykke med den nye shop jhar tilmeldt mig

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin!
  Er tilmeldt nyhedsbrevet! :)

  Mvh Ida

  SvarSlet
 7. Hej
  Jeg skriver til jer da jeg er igang med at planlægge en multi sponsor konkurrence.
  Jeg har tidligere afholdt mange sponsorerede giveaways på min blog www.ByKirsti.blogspot.dk men vil nu prøve en ny måde at lave en konkurrence via facebook på. Konkurrencen vil kører via min fb side https://www.facebook.com/ByKirstidk

  Ved at samle en flok sponsorere i en giveaway er det nemmere at nå bredt ud!
  Som sponsor giver man en præmie, det kan være et produkt, et gavekort eller en rabat til vinderen. For at folk kan vinde lige den præmie i har sponsoreret SKAL de like jeres facebook side, dette kan der lovligt stilles krav om da jeg kører konkurrencen i en 3. parts app (rafflecopter).

  Jeg afholder pt en lignende giveaway på min engelske facebook side hvor der er samlet mere end 60 sponsorere og jeg har derfra erfaringen med at holde store giveaways der overholder facebooks retningslinjer der jo er ret strikse og gør det svært at nå ud til folk.

  Fordelen ved at holde en giveaway/konkurrence på denne måde er at man uden at bryde facebooks retningslinjer, (hvor man ikke må stille krav om at folk skal dele og kommentere og skal bruge en tredjeparts app hvis de skal like ens side) kan nå ud til et bred skarre da alle sponsorere deler konkurrencen minimum 2 gange!

  Konkurrencen bliver en realitet når/hvis jeg har fundet minimum 10 sponsorere

  Er i interesserede i at være med eller er der nogen spørgsmål er i velkomne til at spørge løs!

  Mvh Kirsti

  Www.ByKirsti.dk
  Www.ByKirsti.blogspot.dk

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...