lørdag den 2. juli 2011

En smuk blog

For nylig stødte jeg på denne blog. Jeg har tudet mig igennem den. Åh suk - lille Elias har kræft! Jeg får knuder i maven ved tanken. Hvor er det dog fuldstændig uretfærdigt at børn skal være syge ! Helt ærligt, hvem kan tro på at der findes en gud, når sådan noget sker! Jeg er blevet fast læser, Kathrine skriver utrolig positivt og rørende! Kig forbi - men find lige kleenex'ene frem først!

Tanker til den lille familie herfra!

4 kommentarer:

 1. Puha Mia jeg har også fulgt med hos Elias og hans familie igennem længere tid. Og jeg har ondt i maven over al den smerte de har været igennem. Men hvor er det godt, at Katrine kan få afløb fra sine tanker på bloggen.

  SvarSlet
 2. Man får perspektiv på ting ja når man leser slikt ;(

  SvarSlet
 3. Ja puha Mia - nu har jeg også været inde på hendes blog og sikke en vilje... jeg beundrer hende virkelig så flot hun klarer det.
  Håber de får en dejlig ferie:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 4. Goddag *sms*

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god dag...

  Hvis du vil svare ville jeg blive glad hvis du gjorde det via min blog (:

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...