mandag den 18. juli 2011

Hvad søde ord kan gøre

Manden er på job i dag og i morgen. Så den står på mor og søn hygge de næste dage. Her til formiddag tog vi ind til byen på en legeplads, hvor vi ikke har været før. Den er for nylig fuldstændig renorveret, og er bare så lækker. Der gik ikke længe før endnu en mor ankom med to tvillingedrenge på Augusts alder. Der var dømt drengeleg. Kort efter ankom en mormor, morfar, mor og endnu et tvillingesæt; en pige og en dreng på 2 ½ år. Alle 5 børn hyggede og havde det så sjovt, solen skinnede endda - hvor var det dog skønt!

Legepladsen set udefra - den er ret stor - og lige op til volden

Jeg kom til at snakke med begge mødre, som begge pointerede at August var et motorisk mirakel :-) Vi ved godt, han er godt med rent motorisk, men det er faktisk ret sjovt, at to mødre vi ikke kender uafhængig af hinanden pointerer det.

Den ene mor med tvillingedrengene gik hjem igen. August legede videre med de andre to, hvis mor og jeg også snakkede lidt videre. Snakken faldt på Kolding, hvor de boede, og hvor vi jo ofte har været på sygehuset. Da vi gik, sagde hun til mig, at hun gerne ville komplimentere min mand og jeg, for hvor havde vi bare gjort et super godt stykke arbejde med August. Hun havde ikke set så dygtig en knap 3 årig, og så poitiv han var på trods af sygdom - det tog hun hatten af for.

Jeg blev egentlig lidt paf. Det er ikke hver dag jeg får ros, og så af én jeg slet ikke kender. Hvor er det dog dejligt, at andre tager sig tid til at give én et klap på skulderen! Utroligt hvad søde ord kan gøre ved én.

I eftermiddag kommer gode venner og hygger og spiser - det er en god dag !

3 kommentarer:

 1. Hej Mia

  Det er altid skønt med rosende ord. For os der følger dig (og lille August) her på bloggen, er der vist absolut ingen tvivl om, at du godt kan klappe dig selv på skulderen. Det er ihverfald det indtryk, man får som læser, at du altid vælger at se tingene fra den positive side - trods megen modgang. Rigtig god sommer til dig og din familie ;o))

  SvarSlet
 2. Ja det er en super lækker lille legeplads, perfekt til klatretrolde! :-)
  Jeg bliver helt nysgerrig, ved du om tvillingedrengene tilfældigvis hed Sander og Niclas? I så fald er det bare de sødeste drenge :-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak Stampe - hvor er det sødt skrevet !

  Lotte - næh det var ikke dem ;-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...