fredag den 21. oktober 2011

Fantastiske Fanø

Manden mig, August og jeg har været på Fanø et par dage. To overnatninger i en kollegas sommerhus på dejlige Fanø. Det var simpelthen så skønt, at komme lidt væk og se noget andet. Jeg elsker Fanø, og har været der en del gange før, men det er et super sted, og det er første gang jeg er der som mor.

Vi havde både regnvejr, blæsevej og smuk solskin, og så mange fortryllende regnbuer. Se det smukke gamle stråtægtehus, med regnbuen over sig - ren Morten Korch.Vi var naturligvis på stranden - det er så skønt dernede. August havde sin løbecykel med, stranden indbyder til det! Og se så lige et smukt vejr - ualmindeligt koldt men smukt.Naturen på Fanø er så betagende, vi har taget så mange billeder, her er et lille udpluk. Dragen "Mikkel", opkaldt efter Augusts bedste ven i børnehaven, var ude og flyve. Ren familiehygge - så dejligt.
Vi var også på Fanøs naturlegeplads, hvor alt er lavet af materialer fra Fanø. Det var den mest fantastiske legeplads. Der var det man normalt kender på naturlegepladser, men der var også en eventyrskov, hvor der var de fineste træfigurer udskåret efter H.C. Andersens eventyr, der er også et eventyrhjørne, hvor man kan læse eventyr op - lige noget for mig ! En helt utrolig skøn legeplads, som vi gerne ville have lige om hjørnet.Der var også masser af indehygge. Det fik jeg dog ikke taget mange billeder af. Her er lige et af August der aftenhygger - er der noget som børn i nattøj?? Bilerne legede vi med uafbrudt (er der nogen der har Cars 1 "kongen" til salg, så er jeg MEGET interesseret i at købe den) og ja opvasken er jo helt hyggeligt, når det kun sker få gange om året!


Genopladet er vi nu klar til årets sidste bryllup (ud af 3) i morgen ! Pyhh en uges ferie går hurtigt ! Men skidt - den har været så skøn!

5 kommentarer:

 1. Skønne billeder Mia, der viser den dejligste ferie. Og ja Fanø er et dejligt sted.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det ud til at have været nogle skønne dage :)

  SvarSlet
 3. Ihh Mia, hvor fedt I har haft nogle dejlige dage på Fanø. Jeg elsker også bare den ø!

  Naturlegepladsen er virkelig skøn! Hele området derude er bare så lækkert! Vi snakkede faktisk om det som mulig location til vores bryllup/barnedåb. :-)

  Rigtig god fest i morgen.

  KH Tine

  SvarSlet
 4. Det ser ud til at have været en dejlig efterårsferie I har haft jer - skønne skønne billeder!!!
  Jeg har stadig til gode at opleve Fanø, men mon ikke det kommer en dag :)
  God fest i morgen!
  Kh Tina

  SvarSlet
 5. Sikke nogle gode billeder - det ser ud til at I har nydt hvert sekund på Fanø ;) Det er en skøn ø, hvor man kan koble helt fra hverdagen. Hvis man altså vil det!

  -karenbykaren

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...