fredag den 14. oktober 2011

Ferie, ferie, ferie ... ! Sygdom :-(

Så blev det fredag og skolernes motionsdag. Endnu en smuk dag ved vandet. Det var en fantastisk dag, hvor hele 5 elever løb 20 km på 1 time og 45 min. - vildt flot! Det skal lige nævnes, at det var en dreng fra 4. klasse, en dreng fra 6. klasse og 3 fra 8. klasse- hhv 2 drenge og en pige! Jeg er godt nok stolt af dem alle, især de tre af mine elever :-)

Nu er der dømt efterårsferie. Vi starter den med en syg August. Jeg blev ringet op lidt i to af børnehaven, om jeg ville hente ham, han havde falsk strubehoste. Fik ham hurtigt hentet hjem. Vagtlægen konstaterede streptokokker så nu er han på pencilin igen. Sikke en sygdomsuge altså - på fem dage har han haft to dage med 40 i feber, to dage med opkast, en dag med falsk strubehoste/streptokokker. Lille skønne dreng - du fortjener det ikke ! Men nu får han pencilin de næste tre dage, og så håber vi han er frisk. Vi skal nemlig nyde ferien - det SKAL vi altså !!

Mor vil du ikke læse alle Totte-bøgerne? Jo da ! Så hyggeligt!

Jeg er igang med den helst store oprydning på krea-værelset - åh nej - nu har jeg skrevet det ! Nå men planen er at det skal være færdigt inden ferien er omme, og helst hurtigst muligt, så jeg kan få lavet lidt i ferien. Fatter ikke hvordan det kan blive så rodet gang på gang. Eller jo - det gør jeg, men forstår ikke jeg ikke snart kan lære at holde orden ! (ja du læste rigtigt hr. husbond *s*).

Ha' en skøn aften kære blogland! Slutteligt, skal I lige se min nye underskrift :-)

4 kommentarer:

 1. øv øv øv - håber snart han er ovenpå - god ferie til jer :-)

  SvarSlet
 2. Øv altså, sikken start på ferien, håber snart den lille mand er frisk igen :)

  Og Totte-bøgerne de er altså bare noget af det hyggeligste, det ser ud til at I har mange ;)

  SvarSlet
 3. Det er altså bare ikke særlig sjovt når de er syge. God bedring med ham. Er lidt misundelig over dit mål med kreaværelset, måske jeg skulle sætte mig sådan et mål - det trænger virkelig og det bliver altså heller ikke nemmere at finde de ting jeg skal bruge. Måske jeg også skulle kom igang :-)
  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. God bedring med ham.. Og glæder mig til at høre om det lykkes at holde dit mål og få ryddet op

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...