lørdag den 8. oktober 2011

Lægebesøg og lidt krea

Så gik endnu en uge uden særlig megen aktivitet herinde...

Onsdag sen eftermiddag var August og jeg jo ved lægen. I sidste øjeblik kom farmor med, og det endte vi med at være glade for. Først skulle August vejes (15.6 kg) og måles (93 cm.). Så skulle han gå på line, hvilket han gjorde mens han snakkede og spiste rosiner - jow jow drengen kan multitaske - ingen problemer der. Så skulle han hoppe og have testet øjnene. Dernæst gennemtjekkes. Da August nu har givet udtryk for, at han har haft ondt i halsen i en måned, så skal han i efterårsferien tjekkes for polypper (de bekymringer tager vi lige senere!). Til sidst skulle han vaccineres mod influenza - det samme skulle jeg. Pyha det var ikke rart, for det var jo kun to dage siden, han havde været igennem blogprøvehelvedet. Men farmor holdte ham, lægen stak og mor her trøstede. Det går jo hurtigt, så han var ok ret hurtigt igen. Farmor og ham gik ud, så jeg kunne få svar på blodprøverne fra mandag. Der var et blodtal, der ikke var som det skulle være - naturligvis havde jeg nær sagt ! Det er de "soldater", som passer på hans næsten ikke eksisterende immunforsvar, som også var stærkt svækket. Lægen ville meget gerne have det undersøgt nærmere. Det kan "bare" være en sammenhæng med hans mbl-mangel, men det kan også være noget andet, så nu er prøverne videresendt til Vejle Sygehus, som er specialister i blodsygdomme. Ja ja - endnu en problematik. Jeg har valgt, at jeg først bliver rigtig bekymret, hvis der er grund til det - jeg kan ikke blive ved at håndtere flere sygdomme, især ikke, hvis der ikke er grund til det.

Onsdag aften, da August var faldet i søvn, kom min kære mand hjem efter at have været væk i 3 dage - det var dejligt at få ham hjem igen.

Torsdag aften fik jeg syet de grønne og de sorte velourbukser til August færdig. de blå syede jeg til sytræffet. De er skønne til ham, dejlig bløde og med små retrodetaljer iform af blå retroblomster, sorte Grazielahjerter og Smølferne.


I går da jeg kom hjem fra arbejde fik jeg hurtigt syet et McQueen sengesæt til August (ikke kønt efter min
mening, men drengen ELSKER det) og et Bøllesæt til min bedste venindes datter, som også fik et sæt til dukken.6 kommentarer:

 1. Åh det der nåle-helvede kender jeg. Hvor var det godt farmor kunne tage med. Jeg syntes det er en god taktik ikke at tænke længere frem, for alle de tanker/bekymringer kan tage pusten fra en.
  Håber det bedste for jer.
  Det er nogle dejlige bukser.
  Bølle sengesætte sætter mig tilbage til min egen barndom, jeg havde mange af dem. Mener vi kaldte dem Bimser.. men husker det ikke ....

  SvarSlet
 2. Det lyder som en hård omgang.
  Men jeg syntes du er god til at takle det.
  Håber på det bedste for jer allesammen.
  Dejligt din mand kom hjem, det er altid rart at have en ved sin side...
  Du har da bare fået nået rigtig meget, det ser godt ud:-)

  Ha´en dejlig weekend.
  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Hvor er I da bare hårdt prøvet...sender alle mine bedste tanker for at din lille dreng snart kommer ovenpå igen! Og hvor er det en god og sund beslutning du har truffet mht. ikke at bekymre sig om mere sygdom, før end/hvis der er grund til det!!!
  Skønne skønne bukser du har syet...er de efter mønster? Og er de svære at sy?
  Det er bølle stof troede jeg slet ikke fandtes mere...min søster har et sengesæt i helt samme stof, som vores mor har gemt til hendes i 25 år:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Helle: Tak for de søde ord !

  Susi: Tak for de søde ord - det kreative skal jeg nå, ellers bliver jeg helt bims ;-)

  Malene: Tak for ordene! Bruger meget sjældent mønster til noget - er en rebel ;-) Nej - jeg tager faktisk bare nogle af hans bukser der passer lige nu og tegner af. De tager ikke mange minutter at sy, hvis de er uden pyntelommer - med lommerne, er der lidt mere arbejde i det.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 5. Ej jeg er vildt med begge dine fine senge sæt.. og det er altså også nogle fine bukser...Sejt hva du kan med en sy maskine

  ps. håber snart i kommer ordenlig oven på...

  SvarSlet
 6. Årh altså, hvor er han da bare alt for meget ramt den lille mand, hvor må det være hårdt - Vi fik selv at vide her den anden dag at vores yngste (Luna på 1½) har lavt niveau i antistoffer, ikke noget vi har mærket så meget til, men nu skal hun pludselig testes for alverdens ting, og som mor er det svært ikke at blive bekymret - men tror jeg skal prøve at se på det ligesom dig, og vente med at blive bekymret til det evt er berettiget :)

  Fantastiske ting du har fået syet, er specielt vild med Bøllesengetøjet - er det nyt eller brugt stof? Og hvor har du evt købt det, hvis det er nyt? :)
  Forstår dig omkring bilsættet - vores Magne er besat af biler, og det er desværre ikke alt der er LIGE kønt i den retning :/

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...