torsdag den 11. august 2011

Fridag ♥ #2

Skulle have været udgivet i går, men da billederne på mine nye mobil ikke kan overføres, kommer det først i dag - helt tørt uden billeder :-(

*************

Dagen begyndte kl. 6 i morges. Efter lidt Ramasjang hygge i sengen (læs: mor og far sov og August så tv) blev morgenmaden indtaget og der blev vinket farvel til farmanden. Så stod den på omputerkig - for hvad skulle vi nu prøve, når vi skulle til Legoland :-)

Kl. 9 præcis kørte August og jeg afsted imod Legoland. August sov en halv time på vejen derop, og da jeg vækkede ham kl. 10 i bilen var det et "jubii mor nu er vi på Legoland" (for ja - det hedder ikke i Legoland men på Legoland herhjemme). Vi stormede ned mod Brandmand Sam stangen i Duplo Land. Efter en halv times leg der, gik vi mod Monorail som vi lige nåede i solskinsvejret. Derfter kom der en ordentlig byge, så vi løb ned under et halvtag og spiste lidt formiddagsmad. Efter bygen tog vi regntøj på, og så skulle August for første gang prøve at køre safaribilerne helt alene - nu var han høj nok. Åh en stolt dreng der vinkede og råbte på mooor. Ja han ville da ikke af igen - sagde til manden der betjente bilerne at han lige tog en tur mere ;-) Den gik jo bare ikke. Vi kiggede en del i miniland, og August sagde "mor tag billeder af alt - alt det hele" - hehe... jeg tog et enkelt af ham ;-) Vi prøvede også hestekarrusellen, som er et fast indslag. August havde selv penge med fra hans sparegris, og for dem købte han en Duplo Politimotorcykel og en is. Derefter gik turen hjem igen.

Det er det gode ved sæsonpas - man kan bruge Legoland som en legeplads, hvor man kan fordybe sig i enkelte forlystelser og nøjes med at være der nogle timer. I dag tog vi formiddagen, og kørte hjem 12.45 så han kunne sove hjemme eller i bilen.

Ja det var planen - meeen August havde en anden plan. Han hang godt nok lidt i bilen, og jeg var sikker på han ville falde i søvn. Men han overgav sig ikke. Så da vi kom hjem puttede jeg ham i barnevognen. Gik lidt med ham uden held - prøvede at sætte ham i skuret (ja det lyder sådan lidt... men dér sover han altså altid og han elsker det *s*). Inde i huset kunne jeg så høre ham i alarmen "kom ind mor"! Efter et kortere grineanfald over hans sjove kommentarer ude fra skuret, så opgav jeg den tiltrængte lur for mit vedkomne og hentede ham ind. Han var et stort grin.

Vi tog til min mor, hvor vi fik lune boller og havde en FEST! August hyggede for vildt, og fik karbad og set film. Kl. 16 var han træt... meget træt. Det kompenserede han så for ved at blive fuldstændig hyperaktiv - hehe. Min mand og min far kom hjem og så stod den på boller i karry - skønt. Vi tog hjem kvart i seks, og tyve min. over seks sov han.

Hold kæft han er dejlig ! Ja det siger jeg jer altså bare !
Han kiggede på mig hos min mor og gav mig en stor krammer imens han sagde til mig "mor det har været hyggeligt i dag". Hvad mere kan man bede om??

Elsker den vildbasse!

4 kommentarer:

 1. "Kom ind mor" - ha ha ha. Jeg kunne da heller ikke lade være med at grine.

  SvarSlet
 2. Skønt med sådanne dage og oplevelser med sine unger. De er nemlig guld værd. Og sikke en dejlig sluterklæring fra en glad dreng. Og ja de der billeder, de siger bare så meget :)

  SvarSlet
 3. Lyder da bare som den dejligste dag. Og dejlige smil på vejen :-)

  SvarSlet
 4. Han kan udtrykke sig - den knægt! :-) Blev helt blød om hjertet..

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...