fredag den 12. august 2011

Putteritual

Det er vist ingen hemmelighed, at putning ofte er svært herhjemme. Eller har været det i hvert fald. Rutinerne bliver konstant brudt på grund af den meget sygdom.

August er efterhånden blevet puttet i sin seng i nogle måneder, men først har den ene siddet derinde, så græd han på den anden, så byttede vi - og vupti så havde vi siddet derinde i 2-2½ time. Han sov sjældent før 21-21.30.

Da vi kom hjem fra Pisa, fik vi et råd af et hold gode venner. Det tog vi straks til os. Vi indførte en puttetavle. Hver morgen sætter vi billede på af den voksen, der putter ham den dag. Det har i den grad hjulpet. Nu sover han senest kl. 20 hver dag, og der er ikke noget bøvl, han ved at der ikke kommer en anden ind, heller ikke selvom han græder. Så nu græder han stort set aldrig mere. Super super dejligt. Vi kan mærke det har givet ham ro.Måske der er andre der kan bruge idéen?

Mini DIY
1. lav layout på pc og print
2. print billede af forældrerne
3. laminer det hele og hæng det op

I dag er han blevet skubbet i ryggen af en dreng i børnehaven, som resulterede i fald og dernæst næseblod. Det var lige sket da han skulle hjem. Lille mand. Da vi så kom hjem var han helt mat, og jeg tog hans feber. Knap 40 var temperaturen. Så nu ligger han ligeså slap og ser Byggemand Bob. Lille nus!

God aften til jer derude.

5 kommentarer:

 1. Dejligt for jer at det virker uden gråd! Lyder ikke som om det har været så let!
  har selv en pige på 2,8 mdr. som først sover kl 22!! Dog ikke fordi hun er ked, men bare frisk :)) Puuh må indrømme at det er mega hårdt efterhånden, især fordi jeg er meget højgravid!! Håber det vender en dag lige pludselig :-)
  Hej fra Kira

  SvarSlet
 2. god ide!! Lille pus, god bedring med ham :D

  SvarSlet
 3. Det er virkelig en god ide :)Selv som voksen har jeg faktisk et virkelig stort behov for at vide hvad der sker, hvornår, og hvem der gør hvad.. Når ens tilstand er så turbulent har man virkelig brug for rutiner og organisering! Det er så dejligt at se, at I anerkender Augusts behov og skaber nogle holdepunkter for ham midt i alt det uforudsigelige! Kram til jer :)

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer.

  Kira - held og lykke med nr. 2 - håber snart prinsessen sover bedre. Vil lige tilføje at vores dreng heller ikke græd, men istedet holdt fest, og når vi så sagde at nu var det slut/godnat, så begyndte han at græde. Så nu hvor ritualet hedder 2 bøger og 2 sange, så godnat - så er der aldrig mere nogle problemer. Måske det skal prøves hos jer? Smil fra Mia

  Mejse: Hvor er du bare sød - bliver helt rørt af din besked. Tak fordi du bruger tid på at skrive sådan noget, det varmer mere end du aner. Jeg tænker så tit på dig, håber virkelig du har det godt?

  SvarSlet
 5. Åh, det lille pus altså :/

  Men dejligt, at i har fundet en så nem metode som virker! :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...